Ont i magen....

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Love Ly
Ont i magen....
Love Ly
Ont i magen....

Måste man känna att man behöver ringa till sin mor varje dag? Om jag inte gör det vet jag att hon mår dåligt och tror att man inte bryr sig(detta när hon är påverkad) Jag orkar inte men får så fruktansvärt dåligt samvete.

Jackieee
Uppgiven

Fy fan! Har inga råd, men känner igen det där. Min pappa har jag hållt koll på i årtionden och nu bara orkar jag inte mer.
Blir ju ändå ingen bättring...
Jag har själv barn och fattar inte hur man kan utsätta sina barn för detta. Ja, det är en sjukdom, men ändå obegripligt!
Har som sagt inga goda råd, men du är iaf inte ensam.

Love Ly
ja du.... skuld,skuld,skuld

ja du.... skuld,skuld,skuld
det är ett ord som är en stor del
av denna sjukdom,fy fasiken vad jag är less!
God Jul och
Tusen tack för ditt stöd♥️

gros19
Mår dåligt

Undrar bara mår din mamma inte dåligt även om du ringer?

Jackieee
God jul!

God jul till dig med!
Du får berätta sen hur det går om du känner för det.
Själv tycker jag det är extra kämpigt i juletid. Vissa jular som denna har inte min pappa kunnat vara med pga alkoholen.
Även om jag för nu har avskärmat mig och min familj så finns ändå magontet där ändå. Man blir aldrig helt fri känns det som.
Kram till dig!

Love Ly
Hej!

Hej!
Ja det är extra tungt nu vid jul.
Bakgrundsfakta-jag har haft mina aningar att min mamma har druckit lite för mycket en längre tid men det blommade ut när hon gick i pension,hon dricker inte dagtid men mycket på kvällarna då hon ofta ringer eller skriver sms om hur dåligt hon mår och att hon inte orkar leva eller att ”vad vore hon utan mig” och nu skall vi inte fira jul tillsammans vilket ökar hennes ångest=drickande. Fruktansvärt jobbigt då hon är en mycket klok och resonabel människa när hon är nykter.
Ha ré🐰