Åkt in på behandlingshem utan meddela anhöriga /närstående

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sessi
Åkt in på behandlingshem utan meddela anhöriga /närstående
sessi
Arbetsgivaren och soc gjorde

Arbetsgivaren och soc gjorde hembesök hos min särbo, och efter det är han borta.
Det är ingen som har sett honom huvudtaget. Kan han ha blivit placerad på behandlingshem?
Hans bror har inte hört ett ord ifrån honom heller.
Känns som att man har tusen funderingar. Hans supar kompisar har inte heller sett honom.
Någon som vart med om liknande?

Adde
En

behandlingsvän var med om det. Han satt hemma en kväll när en terapeut, en alkoholist från närmsta aa-grupp och en vän bara stövlade in och sa åt honom att dricka upp ölen för nu skulle han iväg på behandling :-))

Det gick bra :-))

sessi
Vi har inte hört någonting

Vi har inte hört någonting ifrån honom sedan 2 december. Vi bad vaktmästaren gå in i lägenheten för säkerhetskull, så vi slipper tänka att han är död i lägenheten.

MondayMorning
Sessi

Men vad underligt. Bara borta. Har ni efterlyst honom?
Förstår din oro - skickar en varm kram och en massa
ljus och styrka.

Kram Sessi

MM

gros19
Efterlysning

Förefaller mycket märkligt och det är inte vanligt att man åker direkt till ett behandlingshem. Har aldrig varit med om det och jag har jobbat 20 år som socialsekreterare inom missbruksvården. Man brukar göra ett förbesök då samtliga inblandade gör en bedömning om just detta behandlingshem kan tillgodose personens behov. Tycker det är oroväckande att din särbo vatit frånvarande så länge. Vet anhöriga, om det finns några, om att han är försvunnen? En efterlysning är motiverad tycker jag och därefter kan du kontakta missing people. Låter dramatiskt kanske, men det skulle nog jag gjort i din situation. Har själv varit i denna situationen, men det gällde då min son och så här gjorde jag.

gros19
Efterlysning

Förefaller mycket märkligt och det är inte vanligt att man åker direkt till ett behandlingshem. Har aldrig varit med om det och jag har jobbat 20 år som socialsekreterare inom missbruksvården. Man brukar göra ett förbesök då samtliga inblandade gör en bedömning om just detta behandlingshem kan tillgodose personens behov. Tycker det är oroväckande att din särbo vatit fr0nvarande så länge. Vet anhöriga, om det finns några, om att han är försvunnen? En efterlysning är motiverad tycker jag och därefter kan du kontakta missing people. Låter dramatiskt kanske, men det skulle nog jag gjort i din situation. Har själv varit i denna situationen, men det gällde då min son och så här gjorde jag.

sessi
Gros 19

Det lutar mer åt att soc har skjussat in honom någonstans.
Missing People behövs inte i det här fallet.