Lider i alkoholens klor.

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Anna Lisbeth
Lider i alkoholens klor.
Anna Lisbeth
Hjälp.

Hej.
Jag behöver dela med mig. Kämpar för att ta mig ur mitt alkoholbehov. Jag har klarat av längre nykterhetsperioder, först 1år och 6månader, ytterligare
1år och 3månader och som mest 4år och 8månader. Efter mitt sista återfall har jag inte kunnat sluta att dricka, det har pågått i 2år nu.
2st av mina återfall har hänt på Julafton. Båda ggr har jag försökt att ta mitt liv, så mycket skam och skuld. Det är ett helvete ett stort mörkt hål.
Jag gör mina barn min sambo och min familj så illa. Många säger att det hjälper om man blir övergiven. I mitt fall är jag säker på att jag super ihjäl mig.
När jag dricker så tappar jag helt kontrollen, tappar minnet, väskor mobiler osv. Jag önskar av hela mitt hjärta att må så bra som jag gjorde när jag var nykter undermina 4år8månader. Men jag hittar inte tillbakahåll det. Jag har verktyg men jag följer dom inte. Är hoppet ute för mig?

Miomi
Nej!

Så klart att inte hoppet är ute! Har du funderat på AA eller någon annan typ av stöd/hjälp?

Sisyfos
Sök hjälp?

Klart att hoppet inte är ute. Du är ju härinne nu. Vet inte om du tänker att du måste klara det själv och att det har funkat förr, men du kanske ska söka hjälp nu istället. Få antabus el nåt så att det blir ett stopp. Jag har precis bestämt mig och bokat tid. Har länge trott att jag fixar det själv, men känner nu att jag verkligen vill lyckas den här gången.