Vad befriande

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Torino
Vad befriande
Torino
Vad befriande!

Vad befriande!

Jag är för tillfället inne på min femte dag som nykter på min vita period. Min första helg utan alkohol är avverkad och det gick lättare än väntat. Jag var övertygad om att helgen skulle bli problematiskt då detta förknippas med alkohol, men det gick väldigt bra. God och nyttig mat med alkoholfria alternativ och tanken på alkoholen gjorde sig knappt påmind. Just nu flyter allt på väldigt bra och kan verkligen se de positiva aspekterna utan alkohol. Att slippa ångest, trötthet, bakfylla och att vara allmänt seg. Till att istället vara skärpt, leva fullt ut och må så mycket bättre trots den korta tiden som gått.

Det kommer säkerligen komma prövningar framöver som med allt annat i livet men just nu känns det otroligt bra och jag är stolt över mina framsteg tillsammans med allt pepp ifrån forumet 😊

Rosette
Hej Torino!

vad spännande att höra lite om din vita period, hur du upplevt den såhär långt, dag nummer 5. Alkoholfria alternativ och att äta gott och nyttigt verkar vara något som verkligen var hjälpsamt för dig, säkert är det flera här som känner igen sig i det. Tack för dina tips, det är säkert flera är som läser och kan känna lite inspiration av att få en verklig person som är mitt i förändringen som ger konkreta tips!

Kul att höra att det hjälper dig med pepp från andra här i forumet!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet