Antal dagar fria?

10 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Stevennorrland
Antal dagar fria?
Stevennorrland
Tja

Hur många dagar har ni varit nyktra nu? Vilka kroppsliga och mentala förändringar har ni upplevt efter att ni slutat?

Är nyfiken. Jag är på dag 50 idag. Allt känns konstigt, men de går.

Kram från Östersund

Almaa
Dag 1 idag.

Dag 1 idag.

Ledsen själ
Stevennorrland😊

God morgon. Riktigt bra av dig över 50 dagar. Det är ju grymt bra. För min del har min ångest nästan försvunnit helt och jag har varit utan a i 17dagar. Bara det är så galet härligt. Har en del situationer kvar som jag jobbar med gällande det. . Somnar snabbt och sömnen känner jag är av kvalite . Jag hade inga direkt fysiska problem av vindrickandet men min hy har ju klart blivit bättre och man ser ju allmänt fräschare ut. Tror mycket för man är lyckligare nu och det speglar av sig. Hur går det för dig? Gick du på det aa-mötet du nämnde om? Hoppas du får en fin nykter helg🌸 kram

Denhärgången
Perspektivet

Jag har varit nykter i ett år och tre månader. Jag tycker framför allt det är hur livet känns som är annorlunda nu. Att det är själva upplevelsen av att leva som är grejen, det känns absurt att jag tänkte på alkohol som en förhöjning, när det är detta som är förhöjningen. Att närvara i samtal, låta möten handla bara om att möta personer, att tycka om mat, längta efter mat.

Stevennorrland
Hej

Lycka till, du klarar det!!

Var Dag
Denhärgången

Wow 🤩 vilket härligt inlägg. Bra jobbat med 1 år och 3 månader. Så himla häftigt. Hur har det gått? Tänker på olika situationer tex utlandsresa eller andra situationer som kanske varit sådana som man vanligtvis intagit a. Härligt att läsa ditt inlägg och man blir så peppad- massa kramar ⭐️

Denhärgången
Tack, Vara stark

Jag tror det gick över efter halvåret, att den där självklara kopplingen att ha kul, att koppla av, att vara social hör ihop med alkohol. Det är som att de mentala bilderna byts ut. Det känns bara konstigt att semester skulle innebära alkohol tex. Men, jag var i riktigt bottenläge när jag slutade. Allt roligt med alkohol hade försvunnit för längesen, det var bara tvång.
Min svåraste situation var en minnesstund efter begravning för ett tag sen. Det var så mycket känslor, och alla hanterade det med vin. Där var det riktigt tufft att vara nykter.
Kram!

Stevennorrland
Wow

Ni är riktigt duktiga allihopa. Hur många av er äter antabus? Går ni ner i vikt med när ni skippat A?

Steven

Stevennorrland
Uppdatering

Hade nyss samtal med chefen om allt möjligt, började gråta en massa, lasset kommer ikapp en. Massa känslor som vill ut efter sllt som hänt, efter år av att msn våldsfört sig på sig själv, massa känslor nu när jag är nykter. Men de är väl så de blir!?