Efter alkohol

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Loona
Efter alkohol
Loona
7 dagar

Hej, är ny här. Idag är den 7e dagen utan alkohol. Och det är skitjobbigt, rent ut sagt. Hur har ni hanterat suget?

Vaken 2020
Promenader, tänka "goda

Promenader, tänka "goda tankar" om sig själv. Vila i sig själv och känna att det finns så mycket annat i livet som är bättre än att förgifta sig själv med alkohol.

Alkohol är ett nervgift och för mig innebär det att när jag slutar att dricka eller rättare sagt tar en (paus) så har jag nerverna utanpå kroppen, känner hur det vibrerar inombords. Jag stillar mina nerver genom att "leka" med min egen hjärna. Låter skumt, är lite "flummig" av mig, blandmissbrukare sen 40 år men det hjälper och har hjälpt mig under alla återfall som jag fått genom åren.

Det jag gillar hos dig Loona är att du ställer frågor till dig själv och andra. Du är öppet nyfiken och det är skillnaden mellan liv och död för en alkis och fyllo som jag är.

Min nyfikenhet gör att jag inte är självmordsbenägen och tar mitt eget liv (fast andra tror att jag är det eftersom jag är ensam, skild, förlorat kontakten med mina barn osv.)

Jag är med i Prius Health genom Kommunal mitt fackförbund och där i det forumet ställer man frågor och tar in sina frågor i vardagen för att komma vidare och skaffa sig självkännedom, självkänsla, självförtroende för att "hela" sig själv, må bättre och kunna leva ett friskare liv. Pröva verktyget Prius Health (vet inte om andra än Kommunals medlemmar får vara med i det?).

Låst tråd