Vill sluta

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Pellepäron
Vill sluta
Pellepäron
Dricker för mycket

Vill sluta med alkohol. På morgonen är det inga problem med tänket. Då vill jag verkligen inte men så smyger det sig på vid lunchtid och efter jobbet så är det som bortblåst. Har funderat ett tag nu och min kompis verkar ha slutat på vardagar. För min del fungerar nog inte det utan jag måste sluta helt under en lång period eller kanske för livet. Jag undrar bara när försvinner suget?

Li-Lo
Hej och varmt välkommen Pellepäron

Det låter som att du är redo för en riktig livsstilsförändring! Vad fint att du hittat hit, här kommer du "möta" många som befinner sig eller har befunnit sig där du står nu. klokt av dig att söka dig till en sådan här sida, att söka stöd kan vara ett avgörande steg.

Det du funderar på är det där med sug, hur det kan se ut, tolkas och om det försvinner eller om det fortsatt kan dyka upp mer eller mindre oväntat? Och kanske om det går att förhålla sig till sug på olika sätt som kan påverka ansträngningen i att ha det.

Hoppas att din tråd får fart, det kan ta lite tid ibland och undertiden kanske andras trådar kan erbjuda dig lite guidning?

Fint att ha dig här

Li-Lo
Alkoholhjälpen

Behöverhjalp123
Har du testat alkohol fritt?

Sitter lite i samma sits själv då jag har insett att jag måste sluta eller trappa ned på alkohol, ett sätt som jag har testat iallafall är att dricka en alkohol fri öl till maten, givetvis inte samma grej men kan känna att suget faktiskt lägger sig när man inser att man inte får något rus av det.