Matt och trött

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Tröttiz
Matt och trött
Tröttiz
Jag vet inte vad jag ska göra

Jag vet inte vad jag ska göra. Är så trött och känner mig avtrubbad och låg, vet inte riktigt varför. Då jag inte jobbar, sover/vilar jag.

I allt detta får jag höra klagomål över att jag inte bekräftar honom, min pojkvän tillräckligt. Som kämpar på med sina nyktra dagar. Suck. Det senaste halvåret har gått åt till att oroa mig för honom och oss, att försöka rädda häcken på honom i olika helgalna situationer. Jag är inte arg, ledsen eller frustrerad på honom. Börjar bli avtrubbad gällande känslor.

Jag vill bara göra som björnen och gå i ide. Så jävla trött och vill stänga av.

Skrållan
Det var så jag kände

Det var så jag kände, när jag gick. Fast min man, numera ex, tänkte inte bli nykter. Han ville dricka öl. Det var inget kul liv att vara nykter.
Jag blev också avtrubbad. Tror det beror på att man kämpat så länge. Att rädda honom i olika situationer som du skriver.
Och känner även igen alla klagomål man fick. Man var inte tillräcklig i nåt. Allt var fel(på mig), enligt honom.
Men det är väl så att dom kämpar också, och då blir det lite lättare att skylla allt på någon annan. Absolut inget på alkoholen.
När jag gick, sa min anhörigstödjare, du kommer känna dig väldigt trött ett bra tag. Och det förstår jag nu, det tar på krafterna.
Det är inte lätt.

Tröttiz
Skrållan, tack för ditt svar.

Skrållan, tack för ditt svar.
Det är ju jag som ska fatta beslut, men det känns som mindre tungt att det finns andra som känt / känner likadant. Någon som förstår ... 🌺

Nordäng67
Tror det är...

när man börjar vända fokus till sig själv som detta "vakuum" uppstår. Man börjar undra vad det är man håller på med, vad är det man kämpar med och för. Kände likadant: typ från att ha känt och kämpat väldigt mycket till att känna ingenting och sådan trötthet. Man visste inte hur nästa helg skulle vara, ingen framförhållning alls. Till slut började jag känna "kan det inte hända något riktigt drastiskt så jag kan fatta mitt beslut". Och så hände det riktigt drastiska men jag kunde ändå inte göra något och blev ännu tröttare. Man började tröttna på att det var fokus på mannen oavsett om han var full eller nykter. Stanna i dina känslor, vad dom än är. För du har rätt att vara trött och mycket annat. Många kramar

Tröttiz
Tack Nordäng67, låter klokt

Tack Nordäng67, låter klokt det du skriver. 🌹

Kanske det också är så att jag börjat se saker ur ett "uppifrånperspektiv". Jag har även vänner som berättat att de är oroliga över mitt mående (gått ner i vikt) och relation, säkert har sånt bidragit.

Tröttiz
Dubbelinlägg - igen ... 🤔

Dubbelinlägg - igen ... 🤔