Livet går fort fram.Idag loggar jag in kanske en gång per år på forumet.Allt bleknar faktiskt med tiden, även om vissa saker aldrig verkar blekna.Ser honom sällan som tur är.Det är i de stunderna som hela min kropp fortfarande skakar när jag ser honom.Lever fortfarande särbo sedan 10-år med min kille som är ett tryggt och kärleksfullt förhållande.Ska snart få bli Farmor för första ggn så då kommer såklart tankar om att man måste ses på dop framöver.Men känner mig ändå mycket stabilare och starkare men det får och har tagit tid.

@Sorgsen44 Vad jag förstår så är det ett ex du inte så gärna vill stöta på. Det är ju inte så roligt att känna så, men va bra ändå att du känner dig stabilare och starkare. Va skoj att du ska bli farmor, jag är farmor till två pojkar som är 13 och 8 år. Det bästa som finns att få ha dom hos sig även om 13-åringen inte vill komma lika ofta nu.
Ha de fint😊

Avundsjuk på din tid.... men har egentligen inte bråttom! Jag har en sak jag måste ta tag i innan jag kan bli fri. Det är vår kissekatt som är kvar dock har jag folk som kollar den så den inte far illa.
Jag befarar att om tio år finns han inte och helst av allt hade jag velat fly utomlands för det kommer inte vara roligt att hör om detta.

Jag önskar dig all lycka och frid i sinnet ❤️