Dricker jag en dricker jag 20. Skulle vilja dricka måttligt, och tänker att jag ska bli en sån som bara dricker två tre coctails. Findrinkare.. Men nääe jag kan ju inte stanna där. Det slutar alltid med att det blir tre fyra öl. En flaska likör. Två-sex-sju ginåfuckingtonics. Heelt sjukt att jag ens får i mig det utan att däcka. Så det går ju inte längre, vem fan försöker jag lura egentligen? Mig själv såklart. Men nu får det vara slut. För gott. Det räcker nu.

Hej!
Stor igenkänning på problemet att sluta i tid. Obegripliga mängder som jag inte ens vill tänka på. Har varit här på AH länge och haft långa uppehåll. Dags igen att ta tag i det. För gott denna gång. Rekommenderar självhjälpsprogrammet här som en start. Önska dig en bra nykter söndag.

@Mattan Vi ska lyckas! Skönt (men tråkigt) att höra att jag inte är ensam. Men nu får fan räcka. Mörker att jag svär i var och varannan mening. Men jag är så otroligt arg på mig själv för att jag låtit mig själv lura mig själv såå länge!! För gott denna gång. Nu jävlar for det vara nog, vi klarar det här! Tack detsamma! ❤️

Nästa gång det blir festligheter ska jag köpa alkoholfritt, så det inte behöver bli frågor om varför jag inte dricker. Du kanske kan prova om det fungerar för dig? Jag hoppas du lyckas!!