Nu har det gått 14 dagar och jag har inte druckit en droppe alkohol, jag har inte känt minsta lilla sug. Igår kom jag i kontakt med en kurator som utbildar sig som KBT terapeut, hon undrade om jag skulle vilja gå igenom ett KBT program med henne. OM jag vill, jag blev så glad så att jag nästan började gråta. Jag vill verkligen reda ut vad mitt beteende grundar sig i. Nu håller jag tummarna för att jag blir godkänd och då börjar det hela om ca 2 veckor. Det innebär samtidigt att jag måste hålla mig ren och det blir inga problem, jag har ju något positivt att se fram emot. Jag följer flera trådar här och är tacksam för att få råd och tips hur jag skapar en positiv vardag. Trevlig fredag och hoppas att helgen bjuder på fint vårväder. 🌞

Veckoslutet och helgen har förflutit i stilla mak, inget sug efter alkohol och inga dramatiska uppträden från något håll. Mycket aktivitet utomhus och träning på gym har stått på agendan. Hunden har varit risig i kistan, så det har blivit en hel del spring in och ut med henne. Igår gjorde jag en sjukt god kasslergratäng till mig och skonkost till vovven (kokt fisk, ris och mixade morötter). Imorse en klar förbättring av magen, det känns lugnt och skönt överlag. Mitt problem brukar återuppstå efter en längre tid, det är som att jag blir nöjd och "glömmer" bort mina löften till mig själv och till andra. Så det jag gör annorlunda denna gången, förutom att vara aktiv här är att jag ska fortsätta påminna mig om varför jag vill förändras. Tänka på vad jag riskerar att förlora och värdet i att det finns kvar i mitt liv.

Jag väljer att vara snäll mot mig själv, det är den enda personen som jag garanterat ska leva resten av livet tillsammans med.
Önskar alla kämpar en bra måndag. 🏖️