Nu är våren på g o solen skiner ,o va ut med husvagnen i påskas o då kom suget efter en kall kom fram öl men de gick bra, o man såg många grannar på campingen som satt med alkoholen o man tänkte tillbaka på förra sommaren. Hade planer på sälja husvagnen trodde inte ja skulle fixa åka iväg utan alkohol, känner mig stolt nu när ja pantar mina alkohol fria flaskor o behöver inte blåsa i alkohol mätaren.

@c70cab Vist är det häftigt när man inser att man kan. Jag tror att det man tycker om på riktigt, det tycker man om att göra oavsett om man dricker alkohol. Jag har kommit på många saker jag bara tyckte om att göra med alkohol och då insett att jag inte gillar det på riktigt. Nu resonerar jag som så att det jag inte tycker om utan alkohol det är sånt jag inte tycker om. Camping med husvagn är en sån sak där det är så mycket runtomkring som är kul men jag är van att dricka från tidig förmiddag och sedan hela dagarna. Jag tänkte som du att jag kommer behöva sluta med campingen, jag har en sommar bakom mig med erfarenhet nu, jag har fortfarande inte 100% bestämt mig för om detta kommer funka för mig eftersom så många dricker hela dagarna på en camping. Jag tror jag behöver iaktta alla som faktiskt inte dricker, det vanligaste måste väl ändå vara att folk inte dricker på det sättet jag gjort?
Jag ska prova detta året också så får jag se, det är ju så mysigt med allt runtomkring och jag ska försöka fokusera på det. Mitt största problem är egentligen att jag oroar mig för hur min man dricker. Jag önskar han kommer lära sig att bara ta kvällsölen eventuellt en öl på lunchen bara🙏 Lära sig att man inte behöver dricka kontinuerligt från tidig förmiddag tills huvudet hamnar på kudden. Han har blivit mycket bättre till vardags och helg med alkoholen men semestern har han inte lyckats med än sålänge. Har du någon partner som dricker som kan göra det jobbigare för dig? Kram

@Himmelellerhelvette ja känner mig stolt o inte dricka på över 4 månader .va lika för mig förut började tidigt o höll på hela dagen när ja campade med husvagnen o lika hemma när ja inte skulle jobba dagen efter. men få se hur ja gör med camping livet ev så åker vagnen ut på blocket. min sambo gillar inte camping livet heller lika mycket som ja gör ,dricker bara ett glas vin nån gång till maten så inga problem med det .o nu är helgerna inte lika jobbiga som i början när ja slutade, minns tillbaka hir man tänkte o planera hur mycket ja skulle handla hem,o de finns en platta öl i källaren som stått sen före jul känns tryggt ha den där trots alt. Trevlig sommar .

@c70cab. Grattis till dina 4 mån! Starkt jobbat! Så skönt att du kunde känna dig stolt över att du inte drack. En härlig känsla. Jag var också lite orolig när jag skulle åka på semester första gången men upptäckte att det jag njöt ändå. Det blir ju på ett annat sätt och så skönt att slippa vakna bakfull varje dag. Kram 😊