Alkoholen ställer till det så jävligt för mig. Det som skulle bli 1 flaska vin en kväll blev 5 flaskor plus massa öl och flera drinkar under 3 dagar, en dyr taxiresa hem, en tappad sandal som jag hittade någon dag senare i hissen!! Där hade den åkt fram och tillbaka medan jag sov ruset av mig. Inget kul sätt att leva sitt liv. Jag vill lära mig att leva nykter, det går helt enkelt inte att hatta runt på det här sättet!! I dag är jag andra dagen nykter.

Hejsan! @LinneaEmilia, det är bra att du har hittat hit till detta forum för nyktra tankar om att försöka att inte hatta runt berusad på alkohol som man väl själv gjort så många gånger att det inte går att räkna gångerna liksom. Det är väl för övrigt inte bara sånt som materiella prylar man tappat längs vägen så att säga. Men håller man i och ut går det att räta upp det mesta är ändå trots allt en känsla som finns. Men hade man inte börjat arbeta med sig själv och skriva så mycket tok som man gjort hade man kanske inte ens suttit här idag kan jag då säga. För varje berusning är väl liksom en spik i kistan på nåt sätt. Den här tiden förra året hade det då med garanti inte varit kolsyrat vatten i mitt glas här på bordet kan jag då utan tvekan säga.
Kämpa på kompis!

@Flarran Hej, tack för din fina uppriktiga kommentar. Det känns på något sätt befriande att förstå att jag inte är den enda på denna jord som har betett mig så galet. Underbart att höra att du kunnat kämpa och sitter på torra land just nu. Jag började denna dag nykter och är fortfarande nykter så tack och lov fick jag en nykter dag idag. I morgon blir en ny dag och jag hoppas och tänker jävlar se till att morgondagen hålla mig nykter också! Tack till dig, kämpaglöd och en god nykter nattsömn till oss båda!!