Fått tillbaka mitt körkort........jätteglad men innebär oxå ytterligare prover i 2 år för att få behålla det. Sök inte hjälp förräns ni verkligen förstår vad det innebär med körkort o kostnader.......

@Lilith Märklig grej... Bara för man dricker innebär ju inte det att man kör onykter. Vissa säkert men det är ju inte per automatik så. Om man då söker hjälp så blir det ju galet om man ska få bestraffning samtidigt. Herre, dessa paragrafryttare gör det inte enkelt för en. Alltså varför inte gå tillbaka till läkaren och förklara vilka konsekvenser detta fick? Någonstans borde någon intressera sig för vilka konsekvenser systemet faktiskt får... Fast jag har inte direkt hittat den instansen. Snarare blivit mött av att bli klappad på huvudet eller att folk helt duckar frågan. Till och med obekväma. Så resultatet ens engagemang blir på minussidan. Mao 0 eller -.

Fattar verkligen din frustration. Samtidigt så i förlängningen, om du nu gör resan mot balans, då får du ju en helt annan livskvalitet. Utan att jag har en aning om hur just din situation ser ut ifs. Alkohol är ju en rackarns förstörare i fler sammanhang än den faktiskt bidrar med något att eftersträva.

Dessa små människor som tror de bidrar med sina paragrafer är egentligen förlorarna. De kommer sitta där hela livet med sina papper och signaturer i knät och missa chansen till att verkligen leva livet fullt ut. Att bli en av dem är verkligen inte lockande. Låt dem sitta och hålla i sina ark.

Det finns en skyldighet att som läkare lämna in en orosanmälan om någons hälsotillstånd kan innebära att körkort inte skall utfärdas eller bör prövas / återkallas .
Problematiken med alkoholkonsumtion är att den skiljer sig åt mot andra medicinska åkommor. tex om du tappar synen eller drabbas av epilepsi är det ju ingen tvekan. Men om du dricker fyra små 5,0 öl varje dag var tredje timma så är du aldrig onykter, du känner heller ingen eufori eller andra symptom som innebär ngn risk Peth värdet säger dock ngt annat och det är det som ställer till det för många. Läkarna förstår inte att denna typ av konsum finns, för dom är det svart eller vitt, digitalt, fälla eller fria. Om du är beroende av ditt körkort, och vet att du har koll och sällan bli onykter, Lev ditt liv och undvik läkare och lämna inte blodprovstagning där Peth ingår. om så skulle vara önskan från läkaren, ta två vita månader å sen blodprov.

Strimman