Jag har lite svårt att hitta rätt bland trådar osv här. Har skrivit under en annan flik.
Någon här som har erfarenhet av Antabus? Hade varit intressant att läsa hur andra upplever hur det funkar, biverkningar, tankar om hur länge de tänker ta det osv. Tycker folk att man är svag för att man tar hjälp av medicin för att bryta sitt drickande?
Jag är på min 49e helnyktra dag idag, tar Antabus 2ggr i veckan. Blev väldigt trött i början, så jag halverade dosen.

@Snoffsan 👍 Tycker inte det är svagt att ta Antabus, 49 dagar nykter låter ju underbart härligt. Hur känns livet utan alkohol? Har du ändrat dina vanor? Jag tror det är viktigt att parallellt med ”kryckan” göra förändringar = etablera nya nyktra vanor så när man slutar med antabus inte faller tillbaka. Jag har återfallit flera ggr senaste året, nu är jag nykter på dag 28 (igen) men skillnaden denna gång är att jag gjort små förändringar i vardagen som gör att jag liksom undviker stress och istället får in rutiner. Att regelbundet skriva här är också bra, här finns enorm klokskap i ämnet. Starkt jobbat och fortsätt skriv så hjälps vi åt för en nykter höst i första steget 🥰

@Ny dag Tack för svar!! Började svara men det försvann nog!??
Blir inte klok på hur det funkar med trådar osv. Går in och läser i "Senaste kommentarer " istället.
Skönt att slippa alla tankar på vin, när hur osv. Ett lugn. Nu kommer istället tankar om framtiden, vill klara att hålla mig till "normalt " drickande. Och såklart då funderingar om varför jag vill kunna det!! Är som att jag är på en resa med mig själv!! Har varit många situationen där jag tänkt, jaha om jag druckit hade jag gjort si och så just nu. Skönt att slippa!!
Har inte ändrat så mycket, ersatt vin med annat, tex Pepsi Max.
Har tyvärr inte mycket stöd utifrån, känns ensamt när ingen frågar hur det går, tankar mm. Inte från maken och en del vänner. Trist!!
Tänkte att många här har erfarenhet av Antabus, hade varit kul att höra hur andra upplever det. Men inte fått någon respons på det.
Hoppas det går bra för dig, varje dag är en seger!!
Dag 58 idag, målet är 90!!👊👊👊