Att våga tro på sej själv

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Nykis
Att våga tro på sej själv

Har precis hittat detta forum att få prata av sej i. Blev så glad.Har nu varit nykter i 7 månader med hjälp av antabus, det är min andra tur. Hur svårt har det varit för er andra "kämpar" att både erkänna för sej själv att man är alkoholist och sen hitta rätt behandling? Jag har inte vågat söka mej till AA livrädd att jag ska träffa någon jag känner! Kämparkramar från"Nykis"

Miss_blondy
" Välkommen"

Hej Nykis..
Härligt att du har hittat hit. För här finns de såååå många förstående,öppna och varmhjärtade människor. De har hjälpt mig mycket..

Kände så oxå ang AA.Men kan du inte gå på något möte i en närliggande by/stad där du bor ? Så får du iallafall känna hur det känns att gå dit..

Lycka till..!

Ragna
Hej Nykis och välkommen! Vill

Hej Nykis och välkommen! Vill du berätta lite om hur antabus funkat för dig? Biverkningar, hantera sug och så vidare. Snart aktuellt här. Kämparkramar tillbaka!

Nykis
Att ta hjälp av antabus från " nykis"

Jag har inte klarat den här resan utan antabus. Har inte haft några biverkningar, men däremot gått hos en psykolog och fått lite hjälp hur jag ska tänka när suget kommer och livet känns så otroligt tråkigt utan alkohol. För mej var det så, jag drack ofta när jag hade tråkigt och kände mej deppig, men kunde inte sluta och så kom ångesten och skammen. Jag kan se tillbaka på mitt drickande som ett heltidsjobb med smygandet, planerandet. Är så lycklig och stolt för varje nykter dag som går. Kämpa på alla, det går om man vill och orkar. Kram