Hej , jag har igentligen inget sug till alkohol.
Jag dricker inte när jag har barnen, men ska nu ha barnen varannan vecka och den helgen jag inte har barnen så dricker jag. Och när jag dricker så dricker jag alldeles för mycket, får minnesluckor, gör saker som jag ångrar, som att ta med sig någon hem ( går alltid ut på krogen ) folk ser mig ute ser mig vara full och odräglig klänga på killar osv jag blir helt enkelt odräglig . Och när den barnlediga helgen kommer då kan jag inte låta bli att dricka trots att jag dagen innan tänker att nej jag ska inte. Va ska man göra, för jag är ju inte direkt nån alkaliskt eller?

Ash J. Williams

Jag har heller aldrig känt ett sug, men tappar däremot omdömet helt när jag ska ut och festa. Det har blivit mer en regel än ett undantag att jag gör bort mig på fyllan.
Problematiken ser olika ut för alla och det är svårt att säga vem som är alkis eller ej. Men faktum kvarstår, att det är ett problem!
Vad man sen gör åt det vet jag inte. Men du har, som jag, tagit steget till det här forumet. Jag hoppas att du finner några svar här...

Maja123

Ja men det är så det är för mig också.
Tappar omdöme/kontrollen helt och hållet. Och som du skriver, jag har tagit steget till det här forumet. Och det har jag ju gjort för jag inser att jag har nån form av alkoholproblem.
Tack för ditt svar, hoppas detsamma till dig.

Emenin

Hej Maja123

Jag känner igen mig mycket i din beskrivning av barn varannan vecka, att dricka den ensamma helgen, gå på krogen och göra dumma saker mot sig själv. Bra att du är här. Du behöver dra i bromsen på en gång. Det är självdestruktivt att leva så. Ge dig en chans för du kommer inte må bra av att fortsätta som nu. Kram.