Hej!

Jag undrar om det är vanligt med sömnbesvär 3de natten efter man har festat?
Hjärnan känns matt och jag har svårt att somna och vaknar flera gånger om nätterna.
Jag har även puls som känns upp i huvudet ibland och liksom rusar fortfarande och ibland får jag lättare shakes i händerna och känns ostabil till och från fortfarande. Ska jag söka hjälp för att få sömntabletter?
Slipper helst då det även kan ställa till sömnen ännu mer.

Blev en jäkla massa whiskey ca en halv liter fördelat på fredag och lördag plus en massa öl och lite vin.
Fredags: whiskey ca 2,5 dl och 3 små burk öl+ 2 stora burkar plus 2 glas vin.
Lördags: bakis så jag började dricka tidigt vid ca 12 : 1 liten burk öl , 2,5 dl whiskey , 3glas vin.
Sen ut på pub och drack kanske 5 pints. Sen hem och då stupade jag i sängen vid 00.sov till söndagen men sen har det blivit problem.
Jag har inte gjort bort mig för övrigt då det knappt syns på mig att jag är full.

Jag har hur som helst nu bestämt mig att lägga av helt efter helgens festande. Nu skiter jag i det här.
alkohol är troligen den värsta drogen.

/f

Zorro

Hej och välkommen hit!
de rent medicinska frågorna är jag inte rätt person att svara på, mer än möjligen att sömntabletter sällan är en bra lösning! Det framgår inte heller om du enbart dricker helger eller om 3 dagar är ett längre uppehåll än normalt.
Att ta sig en funderare över sin alkoholkonsumtion och sitt sätt att dricka är sunt och klokt!
Stöttar dig fullt ut i ditt beslut att lägga av helt! Själv är jag nu inne på min 11.e nyktra dag. Väldigt länge för att vara mig!

Välkommen hit!

aqua

Jag kan inte heller svara på medicinska frågor men vet att det tar ett par dygn innan alkoholen lämnar kroppen, speciellt om man druckit mycket och under längre tid. Skakningar känner jag igen. Det ska tydligen bero på att alkohol är nervgift och gör att bla. händerna skakar. Jag har 3 nyktra dagar på kontot och har börjat gå hos alkholterapeut för jag kan inte klara detta själv. Hoppas du hittar DITT sätt för att få det liv som du förtjänar. Bästa lycka till!

Leverjag

Hej

Vad bra du vill ta itu med nervgiftet som vi häller i oss i detta samhälle alldeles för stora mängder, vilket naturligtvis gör oss sjuka. Vet att sömn rubbas av alkohol. Djupsömnen minskar och cyklerna rubbas.
Här är bra och lättläst info bla (alkhol och hälsa, 7.); http://www.alkoholprofilen.se/facts

Lycka till och välkommen

frasse12

Tack för alla pepp och hoppas det funkar för er med att lägga av. Det är bara att tänka på att det drar ned vem som helst i fördärvet från slott till stuga och ja samhället säljer skitet lagligt vilket är det kanske mest fundersamma.
Jag är en helgdrickare. Endast fredag och lördagar. Nu ser jag framåt och tar stöd i familjen och de mina. Har inte sovit i natt heller men fått medicin så jag ska kunna sova.Hoppas det funkar. Jag hoppas snart vara på benen och då jäklar. :-) jag tror på att hitta nåt annat att göra och uppskatta i stället för "fredagsmyset". Min botten is nådd. Lycka till så hörs vi framåt.

Blåögd

önskar att du startar en egen tråd så du kan få stöttning!