Hej alla!

Jag är ny här. Skapade mitt konto efter att jag läst många kommentarer och trådar om folks olika problem med den här förbannade alkoholen.
Jag känner igen mig i det mesta av det jag läst.

Jag är så trött på att jag hela tiden sabbar för mig själv. Jag dricker, beteer mig oansvarigt. Jag blir gränslös och totalt personlighetsförändrad.

Jag drack i fredags. Jag drack för mycket slösade pengar, gjorde saker jag ångrar och idag söndag känner jag mig så fruktansvärt maktlös. Hur fan tar man tillbaka kontrollen?

Jag har en historia av dåligt mående och har druckit mycket förr. Jag trodde att jag lyckades göra mig fri. Men de senaste 3 månaderna har jag druckit mer eller mindre varje helg.
Jag hatar det. Jag hatar hur jag blir.

Hur ska jag hålla mig nykter nästa helg...

Emenin

Hej

Tack för att du berättar. Det är ett steg i rätt riktning. Finns det något du tycker är riktigt roligt som du kan göra nästa helg?Något som inte behöver kosta pengar. Kan du undvika platserna där du dricker?

Enhörningen

Hej Eminem!

Tack för ditt svar.

Jag har egentligen all möjlighet att undvika platser där det finns alkohol. Men det är lättare sagt än gjort.

Just nu brottas jag med mycket katastroftankar och kan inte komma på vad jag tycker är roligt.
Men jag behöver bestämma med mig själv att inte dricka och planera något annat.

Det största problemet jag haft det senaste är att när jag jobbat hela veckan så får jag ett sånt jävla sug efter alkohol. Och han inte kunnat stå emot.
Har du något tips, att stå emot suget?

Mvh

kashmir

Hur gick det i helgen?. Jag känner igen mig i det där med att när man gjort sin sista arbetsdag då kommer suget. Jag upplever det som att min hjärna övertalar mig.