Haft ett återfall tisdagtill onsdag påen konferens. Intagen på sjukhus akuten. Så jävla dåligt. På måndag ska jag träffa min chef och personalchef riskerar uppsägning kanske. Har skrivit till dom att jag börjat med antabus igen träffa läkare på tisdag. Kommer kontakta psyket eller någon för kbt-terapi. Onsdag blir dett aa-möte. Sviker alla och mår skit än. Var på psykakuten onsdag men fick ej komma in var för frisk. Fick några lugnande tabletter. Fortfarande uttorkad men köpt B12-vitaminer.
Fy fasen mår psykiskt skit just nu. Något mer man kan göra? Jobbade i fredags. Fick rådet att berätta för alla av läkare. Så nu vet all personal och elever på skolan. Ska inte hålla på allt sa läkaren. Fått mycket stöd av kollegor och elever.

Anders 48

Trist att läsa ditt inlägg - men så bra av dig att fortsätta med din ärlighet. Fan vad starkt. Jag har läst din tråd så många gånger, och även dina kloka och sansade inlägg hos andra - och jag vet att du har styrkan att fixa även detta. Du har "fallit" - so what?! Jag vill inte se dig som natten mellan ti-on, utan den du visat dig vara de senaste 2 åren. Du är fortfarande där!!!! Jag ser bara de senaste 2 åren, och inte "fallet". Hoppas att du också kan se det så......./Anders

Anders 48

Det går över, det går över, det går över........-det gör det faktiskt!!!! Du vet det också. En timme i taget, en natt - hoppas att du får sova något sånär ordentligt inatt!! Vet inte hur du känner dig - men förstår när du beskriver......om du har tankar på att ta en återställare, försök att låta bli. Du kanske inte ens tänker i de banorna - men jag har själv tagit den enkla vägen allt för ofta. Nu kanske du redan tagit Antabus - så då kan du ju blunda för den "manövern". Jävla alkohol. Nåväl, nu får du ta det en timme i taget.......... -och läsa/skriva här. Du är en klok man - även om du inte känner så just nu........

Kvaddad

Du är inte dålig!
Du har problem med alkohol.
Stor skillnad.
Fast här verkar det vara obligatoriskt att känna skam och kräla i stoftet för att passa in.
Gör inte det!
Du har ingenting att skämmas för.
Hälsningar från den hemska elaka Kvaddad.

skriver och berättar Mange! Du har varit så stort stöd och hjälpt så många här. Nu har du en erfarenhet till i bagaget. Jag önskar dig kraft att ta dig igenom det här och jag hoppas att de på ditt jobb kan se och beakta din långa nykterhet. Skönt att du fått stöd!
Vänskapskram / mt

solapan

aeromagnus,
jag skingrade mina tankar med att gå ut och gå/jogga i skogen. Gärna över stock och sten. Så jobbigt du måste ha det. Kämpa på.

Man kan ju inte säga upp någon pga sjukdom men för personlig angelägenhet. Tur att man är lärare och det finns massor med jobb. Jag tror ju inte de väljer detta men kommer nog ställa krav på leverprov el liknabde köperjag.

answe77

Mange. Även om du säkert inte känner så här o nu så har du varit och är fortfarande ett stöd och föredöme för många här inklusive mig själv. Du har haft ett återfall men du kan vända på detta även om det är tufft nu. Du har insikten och du har ju klarat kampen mot alkoholen förr!? Är ju fan att vi valt just en så lurig och svår motståndare som A att tampas med. Önskar dig all styrka och allt gott. / answe.

Hej finaste Mange,

Tack för att du delar med dig och berättar. Så starkt av dig att skriva om det. Så bra att du är här. Ta nu dina antabus och försök att komma upp på banan igen. Du vet att du kan. Det har du visat förut, eller hur?

Du är ingen dålig människa. Det är alkoholismen som är dålig. Riktigt jävla skitdålig. Du är en jättefin människa som bryr dig, engagerar dig och tar ansvar. Du vet att dina elever gillar dig hur mycket som helst. Släpp ångesten och försök att se allt det bra och goda som du gör hela tiden!

Stor varm kram till dig. Jag tror på dig! <3

Stingo

Önskar dig all kraft du behöver. Felsteg kan hända, men du är redan tillbaka. Hoppas du och din omgivning kan förlåta dig och vända blicken framåt

PP

Läste just om ditt återfall. Har fortsatt svårt att förstå kraften som kan få oss att vara beredda att rasera det vi bygger upp. Men med kraft går det säkert fint. Önskar dig verkligen god bättring!
/PP

konstnären

tankar till dig har ju själv varit där för några veckor sedan. Tänker på dig
Konstnären

Det kryper i kroppen.Har väl abstinens men jag tar antabus så jag behöver inte tänka på att dricka. Måste ta reda på vad som utlöste detta. KBT-terapi kanske?

Hej på dig,

Det kanske inte är läge att jag leker hobbypsykolog just nu, men du skriver att du måste ta reda på vad som utlöste detta. Jag tror att det är klokt av dig. Inte för att slå på dig själv, utan för att själv försöka förstå. Jag kanske inte ska skriva det här, men jag blev orolig för dig i december. Det var också därför jag skrev i din andra tråd den 5/1 att det var så skönt att du var på banan. Alltså tror jag att du kanske kan närma dig förståelse för återfallet om du läser dina egna inlägg i den andra tråden. Om du läser så vet du ju hur du kände dig och kanske påminns om omständigheterna runt omkring osv.

Heja på nu! Stor kram

Mest orolig för jobbet. Vi har samtal på måndag kl 8 med chef och pc. Kollat lite på kommunens alkoholpolicy. Nu blir det varning och kontrakt. Kontrakt skrev jag förra gången men då på 12-stegsmetoden.

Jag har ju aldrig varit full på skolan så att eleverna sett detta. Kanske inte sparkar en lärare eftersom man inte får tag på några