Nu måste jag sluta en gång för alla. Jag har hällt upp vin i PET-flaskor och druckit i smyg. Precis som om frun inte skulle märka...

Det är verkligen inte första gången heller men nu får det va nog!

Finns det någon att ringa om suget blir för hårt att stå emot?

Nu börjar uppräkningen!

Mickenolla

Två långa dagar avklarade snart 3 för det blir ingen öl i kväll det såg jag till med att ta antabus igår. Undrar hur många gånger jag tänkt på öl idag det måste nog vara minst 30 gånger det skrämmer mig att den A fan som sitter på min axel och tjatar hela tiden men jag ska inte ge mig för den. Funderar på att ta en a fri öl till maten nu i kväll men vågar knappt för den innehåller faktiskt lite sprit 0,5% såg jag, hm. Kanske man får värsta anfallet av den.

Mickenolla

Hur går det för er andra, lyckas ni ge tusan i den där satans spriten för det är vad den är. Den är falsk och förrädisk och hela tiden så försöker den manipulera en att, en öl är du allt värd efter en jobbig vecka.

Nu ska jag sluta

Nu har jag fixat en vecka. Det har jag ju klarat många ggr förut så vadå? Jo den stora skillnaden är att jag den här gången är det för alltid och det gillar inte riktigt den onda delen av hjärnan så därför har det varit betydligt tuffare än innan. Många konstiga drömmar och vakna stunder men jag leder och jag ska vinna kampen nu!

Nu ska jag sluta

10 nyktra dagar och det känns bättre och bättre! Nu har det nya livet börjat och så här ska det vara för alltid!

Nu ska jag sluta

Två veckor nu och känslan är fantastisk! Piggare och gladare för varje dag...

Härligt. Ja det finns ju bara vinster med att inte dricka egentligen. Så varför folk häller i sig detta nervgift är ju helt otroligt. Två veckor för mig lite drygt efter mitt jävla återfall. Så nu tar vi en ny vit vecka. Kämpa på och var stolt över dig

Nu ska jag sluta

Fyra veckor gångna och jag tänker mindre och mindre på alkohol för varje dag. Just nu känns det väldigt bra!

Levande

Grattis till fyra veckor och kan bara hålla med, skönt när dimman skingras
Så då tar vi en vecka till