Har hållt upp med alkohol i 14 dagar, men undrar när slutar man känna suget o tänka hela tiden på alkohol . Gör man de hela livet ? Då vet inte ja om ja klarar att vara utan alkohol . Idag har varit en jättejobbig dag.

Nyckelpigan

Välkommen hit! Det händer väldigt mycket under resans gång, det går upp och ner men det blir bättre! Man tänker inte jämt på a som i början. Det stämmer som många skriver, att hjärnan ör kidnappad av a... Ofta tar det ett tag innan man fattar hur mycket som kretsat runt a... Sjukt.. Håller tummarna för dig! Kram

Jag har aldrig sug eller ens lust att dricka igen. Det försvann samtidigt med att jag gav upp tanken HELT på att dricka igen. Men under 3 år gick jag med sug, fick kämpa. Tog återfall. Det var en skitnykterhet. Men när jag väl förstod och accepterade att jag inte kan dricka utan konsekvenser försvann suget.
Stort lycka till. Kram

Ju längre tid du är nykter så kommer suget avta mer och mer men visst det kommet prövningar. Campral är en medicin som minskar suget.

Carolina

Tack så mkt för kloka ord. Som sagt igår va en jättejobbig dag. Såg framför mej hur ja öppnade boxen med rött o hällde upp o kramade glaset o tänkte så underbart gott? Tur de va bara en tanke o idag känns de bättre. Aeromagnus ja har fått Campral o ja tror dom hjälper till . Ngn som vet hur länge man ska ta dom? Så skönt att få skriva i detta forum o veta att man inte är ensam om à djävulen.

Se även till att blodsockret inte får falla för djupt. Ät bra och regelbundet, och låt det inte gå för många timmar emellan målen. Det är som med socker. Kroppen skriker efter nåt som snabbt kan höja nivån. Och alkohol är ett snabbt, mycket snabbt kolhydrat. B-vitamin är även en bra komplettering.
Det löser inte alla problem, men ger garanterat lite hjälp på vägen.