Mitt liv går käpprätt åt helvete, inser att jag är alkolist. Har vetat det i många år, men förträngt och ljugit för mig själv. alltför många gånger så har jag tänkt aldrig mer,, men efter några veckors uppehåll så tänker jag att det här går ju bra,, en bag in box skall väl jag kunna klara av,, första glaset,, mmm hjärnan har redan ställt in sig på den sköna känslan som infinner sig.. Glas två är ännu bättre.. Glas tre går fortare,, åhh vad jag mår bra,, glas 4,5,6. 7 .... Vaknar upp på morgonen smakar skit i munnen och kroppen värker.. Satan vad jag mår dåligt,, ända räddningen är att stappla ut och fortsätta bedövningen,, häller upp ett stort dricksglas och sveper snabbt ner vinet,, belöningen kommer omedelbart,, går tillbaka till sängen och väntar på att alkoholen skall slå. Går upp och fyller på glaset.. Ligger och tycker synd om mig själv,, alla saker som gått fel i livet.. Jag vet att jag inte skall dricka,, alla jag känner dricker ,, varför kan inte jag dricka måttligt,, blir ledsen och dricker mer..

Idioten

Har varit snäll mot mig, haft det kämpigt,, men trots ett snedsteg förra fredagen, så lyckades jag ta mig upp på hästen igen ,, och nu är jag glad för att jag inte drack i helgen.. Räknar nyktra dagar

Idioten

räknar mina nyktra dagar och det känns skönt, mindre sug och min hjärna har börjat vänja sig vid tanken om ett helt alkoholfritt liv, är inte där ännu , men förut så gick det inte ens att tänka tanken. Försöker tänka på vinsten som görs, istället för förlusten . Kram på er ?❤️

Leverjag

Jag tror på dig för att du gör det! Du kommer hitta rätt till slut. Dag för dag och nya försök. Aldrig ge upp och inte sluta läsa här då och då är mitt beslut.

Kramar ?

Idioten

Klarade helgen och ser fram emot att stå emot nästa helgs frestelser med påsk, sill och nubbe och kall öl i vårsolen " om det nu blir någon sol" tittat i backspegeln och insåg att det är nu som det gäller att vara förberedd.. Varje dag jag vaknar nykter är en seger. Dag för dag ?

Idioten

Lägger 9 vita dagar i CVt, kan vara bra att titta tillbaka ifall framtiden har överaskningar som inte önskas. Vissa stunder känns livet svårt och jag får en tanke om att gömma mig i flaskan, dessbättre har detta nu stanat vid en tanke. Just nu har jag ett övertag över begäret vilket känns skönt. Men som sagt det gäller att hitta nya glädjeämnen utan alkohol,, vilket visat sig svårt hos alla mina gamla vänner,, men hellre ensam än att vara slav under flaskan ?