Håller på att bli tokig. All skit allt som sagts och gjorts väller över mig som vågor på ett stormande hav. Känner mig död..ensam trött totalt handlingsförlamad. Mannen svarar ej vilket gör mig så oerhört ont trots han vet jag tagit antabus. Förstår ej. Då försvinner han i annat. Blir totalt less uppgiven. Känns så meningslöst alltihop.när jag verkligen behöver någon finns ingen där. Orkar ej med denna oro o tvivel på allt. Så ont i magen. Fattar ej hur jag ska ta mig igenom detta. Fattar det ej.

30årman

Känslorna väller över en när man plötsligt är utan alko... Idag blev jag arg ... Jättearg. Typ 5 år sen senast jag blev så arg - det var skönt och nyttigt ett litet utbrott väldigt enskilt :)... Efteråt var jag strålande glad och skratta för mig själv .... Ångest med ibland.
Jag tänker att det är bra för mig med dessa känslor som jag missat. Även de svåra och negativa hemska.

Stockholm63a

Tack för svar. Ja någonstans är jag väl rädd för känslorna. Tror det är mycket som behöver komma ut bearbetas. Läskigt och svårt men nödvändigt....

Stockholm63a

Dag 2. Lite lättare men tårarna bränner.. Är känslig men funkar. Funderat mkt och behöver gå och prata med någon. Mycket som ligger undanstoppat. Vill o kan ej lägga det på mina nära. Behöver komma förbi det som bränner som blivit skapat och börja tycka om mig själv. Först då kan jag känna med någon annan

rabarber

Jag firar 6 veckor idag och jag skulle aldrig ha klarat det om jag inte haft terapi som hjälpt mig. Jag var tvungen att hantera mina demoner innan jag kunde släppa vinet. Min livlina. Det finns ju oftast en orsak till att vi tar till alkohol för att dämpa, fly. Om man bara stänger av den tillflyktsorten utan att ta tag i vad det är som orsakar det, tror jag det blir svårt att lyckas. Det är i alla fall min erfarenhet.

Lycka till och styrkekramar till dig!

Ta det lugnt bara. Rom byggdes inte på en dag. Tänk på under vilken lång tid du byggt upp dina dryckesvanor. Var snäll mot dig själv och ja hitta en professionell att prata med. Någon som kan beroendebiten. Känner med dig. Stor styrkekram

Borsta av dig och börja om direkt. Häll ut! Håll ut! Dina nyktra dagar är inte bortkastade.

Stockholm63a

Hej alla! Funderar hela tiden på hur jag ska kunna hjälpa migsjälv i detta. Har ej velat gå på Aa för tyckt det jobbigt o ej passar mig. Men känner nu jag vill ge det en chans. Undrar om någon vet ett lugnt möte i Stockholm någonstans..... Skulle också ehöva en längre terapi kontakt som kan alkohol. I Stockholm. Några tips? 2 dagar nu. Lagt korten på bordet och fått stöttning i det. Rädd men efter omständigheterna ok. Ha en fin dag?

Ebba

Vad bra att du vill försöka hjälpa dig själv! Jag har och får fortfarande mycket hjälp av att gå på AA. Jag gör det inte så komplicerat, jag går dit, lyssnar på alla olika människor och deras berättelser. Har gått på AA i sammanlagt 3 år och det, jag finner knappt ord för hur mycket det hjälper mig. Jag kan verkligen bli lite ledsen när folk tror att alla där är likadana, tror på gud och är konstiga. Det är inte alls så AA är för mig. Jag tycker att det är som det här forumet fast i verkligheten. Men det är min personliga uppfattning.

Jag tror att Alkohollinjen kan svara på dina frågor om ställen att vända sig till :)
Alkohollinjen tycker jag verkar bra, man kan ringa dit anonymt.

Riddargatan 1 tycker jag också verkar bra, jag var där i december då Alkoholhjälpen bjöd in alla oss här i forumet att komma och träffa dem och oss. Men om du vågar så prova att ring Alkohollinjen.

Annars kanske någon annan här har några tips?

Lycka till!
Det går verkligen att få må bra igen. Det har jag fått uppleva.

Stor kram