.

rabarber

Vad bra att du börjat din egen tråd!

10 dagar är starkt jobbat! Då är du förhoppningsvis igenom det värsta. Som du säger, är vi många som delar din historia. Här finner du stöd och hejarop längs vägen. Trillar man under resan, möts man bara av positiva, motiverande ord som hjälper en att komma upp på rätt köl igen.

Fortsätt skriv, läs, hämta styrka från alla här.

Vi hejar på dig!!

Styrka till dig.

RaniLee

Välkommen!

Jag är inne på min 6.e dag nu och min tredje nyktra period. Det här forumet är värt så mycket och ger ett stöd som jag aldrig haft tidigare. Att läsa varandras trådar ger så mycket kunskap och speciellt om sig själv. Det jag även känner är att här kan jag skriva om mina känslor, oro mm och ingen dömer mig, utan tvärtom.

En dag i taget!

Hjärtat

Jag fastnade för ditt nick. Nicolas Cage som drar till LV för att supa ihjäl sig... Blev lite orolig och har letat rätt på några trådar du skrivit i. Hur går det för dig?

Bra jobbat alla med er nykterhet. Ha koll dock på signaler som gör att ni vill ta avsteg från nykterheten. De lär komma

Hjärtat

Åh, så glädjefylld läsning! Heja dig!
Jag kämpar på med mitt eget "beroende". Idag hittade jag äntligen en bok som jag fått rekommenderad. "Kvinnor som älskar för mycket" av Robin Norwood. Fanns i bibliotekets magasin... Sen lånade jag även "Mera självkänsla" av Mia Törnblom. I helgen ska jag läsa och lära mig spela golf :-). Gäller att hålla sig sysselsatt.
Trevlig helg!