Nära igår igen
Efter att ha varit nykter i en månad sabbade jag nykterheten med en fylleresa till Danmark med tippargänget. Skitskoj!! Jag menar det. Det var skitskoj!!! Jag tål hur mkt som helst och jag var i drömmarnas land. Söp i ett dygn! Dagen efter ska vi inte tala om. Jobbigt med lilla dottern och sambon. Jag var tvungen att gå och lägga mig då och då. Sen ångest på det.
Varit nykter sen dess då Antabusen räddar mig. Men GUUUUD va nära igår. En måndag. Sverige spelade och det luktade grille. Hjärnan tog över fullständigt. Jag var hjälplös eller maktlös. Fattar inte hur jag klarade av att vara nykter. Idag tackar jag "någon" för att jag klarade det. Kämpa bara på till nästa dag ni som läser detta. Då tycker man annorlunda. Jag som dessutom ska till det nya jobbet idag och hälsa på. Tur.
Förresten, titta på dokumentären på SVT-play som heter "Är vardagsdrickandet värre än helgfyllan". Skitbra dokumentär om alkoholens förrädiska inverkan på kroppen. Måste ses!!! Vilket gift!

Hej!
Har sett dokumentären nu, var mycket intressant och värd att se.
Hoppas det går bra för dej med, och lycka till med nytt jobb och allt!.

Startanew

För tipset! Ska kolla in dokumentären. Helt sjukt att så många har problem och att staten sitter och tjänar massa pengar på vår misär. Mig ska de inte få en krona till via systembolaget iaf.
Styrka till dig!