Jag sitter här och är mkt medveten om att jag har alkoholproblem ... men jag är även en arbetsnarkoman som jobbar jämt med att alla andra ska må bra.. Jag jobbar inom socialpsykitrin och möter mkt olika människor. Privat har jag en hästgård och ger lektioner och privatundervisning har även försäljningshästar..
Jag vill absolut inte ha en klapp på axeln för som man bäddar får man ligga...jag har nog alltid varit törstig och det har inte blivit bättre efter min magoperation..
Jag vill bara ha lite stöttning för jag ger just nu så mkt att jag får inte plats själv.. Ska vara jävligt ärlig och sitter och dricker grogg..Det här hade jag aldrig erkänt för ngn..Missfårstå mig rätt jag vill bara sluta dricka alkohol, men det är inte så jävla lätt..

Philippa

Tror att många vill kommentera men timmen är sen så..jag är här! Håll ut och ta en timme i taget, sen en dag i taget. Styrkekram

j_r

Bra att du tog första steget och skrev :) du vill ha en förändring och hey första steget gjort. Som du sa det är inte alltid det lättaste att sluta dricka men du har gjort en början. Detta forum har hjälp mig mycket. Välkommen hit!

Hoppaloppa

Nu har jag druckit färdigt... varför dricker man egentligen..det är inte ens gott. javisst domdärförsta glasen men sen då? Man är allt bra knäpp. Nu får det vara bra. Jag har alldeles för mkt för att supa bort.

till forumet. Bra att du bestämt dig för att prova på nykterheten. Kämpigt i början, men ger sedan stora vinster.
Här kan du både läsa och skriva. Det har hjälpt många, bl.a. mig, så det kan hjälpa dig också.

Så, varmt välkommen hit