Jag har tidigare problem med heroin som jag fått behandlingar mot. Jag har inte återfallit på den smörjan på två år. Men av en outgrundlig anledning började jag smygdricka alkohol förra sommaren. Nu har jag druckit så gott som varje kväll sedan dess. En kvarting gömd i garderoben räcker två kvällar så det är inga större mängder det handlar om. Helgerna blir det mer då jag låtsas vara "vanlig" med familjen. Jag dricker nu för att jag är rädd för abstinens. På samma sätt som tidigare med heroinet. Kan jag trappa ner utan att min familj ännu en gång upptäcker vilken idiot jag varit? Hur ska jag göra för att komma ur det här? Är hur less som helst på mig själv, som sätter mig i skiten gång på gång trots allt bra jag har i mitt liv.

Pantani piraten

Hej!!
Välkommen hit.
Jag trappade ner och klarade det.
Men det finns många som inte klarar det av olika anledningar. Jag gick över till folköl under en vecka, men man får ju tänka på att ett sexpack innehåller bortemot en kvarting sprit. Du får testa och se, kanske du klarar dig utan nämnvärd abstinens?
Jag drack avsevärt mycket mer än en halv kvarting om dagen och jag fick ångest och svettningar.
Sen kom det värk i kroppen och halsont till och från, diarré och huvudvärk.
Min familj märkte inte något

Jag tror du behöver mer hjälp utifrån. Det ena missbruket byts lätt av ett annat. Man får vara på sin vakt med de mesta, som cigg, mat, shopping osv, om man inte kommer på kärnan sas. Lycka till

Pantani piraten

Jag får lägga stora buntband på mig själv för att hålla nere spelandet..
Men jag hoppas att bli beroende av motion igen.