Ja heter Carolina o är 45 år o har ett jättesug efter alkohol dricker minst en bag-in-box o veckan. Har oxå återställa behov dagen efter, har kännt så här i 10 år ,försökt sluta men när ja mår bra igen så känns de som man är som alla andra som kan dricka vanligt. Snälla behöver alla tipps o råd som gör att ja kan sluta. Har kommit så långt att för mej är de ingen a alls, klarar ej att dricka normalt .

Mic99

Hej Carolina. Svårt att ge tips och råd. Det bästa rådet jag kan ge dig är att lyssna på dig själv. Det som allt måste börja med är att man inser att man har ett problem, och att du skrev här bekräftar det och är nog det bästa du kunde gjort. För mig så har denna sida varit ett sjukt stort stöd för att orka stå emot när det känts helt omöjligt att fixa det själv. Svårt att få "normala" människor att förstå vad man går igenom..Här förstår ALLA. Så fortsätt och skriv hur du känner så kommer du få många uppmuntrande tillrop och stöd på vägen. Sen är det "bara" att kämpa. Som sagt..det viktigaste är att man inte lurar sig själv. Svårt ja. Man har ju så länge gjort självmål på sig själv och trott att man kommit undan med det..men när man till sist står där och inser vad som hänt..jo jag vet hur det känns. Ensam är verkligen inte stark i alla lägen. Önskar dig Lycka till i din kamp!

/Mic

Carolina

Tack Mic ? Känns lite bättre idag , men livet känns ju tomt om man inte får dricka . Kommer denna saknad att gå över, känner att ja kommer ju inte orka att tänka på alkohol o denna saknad hela livet ? Vill bara må bra o känna mej fri från A