Så var då dag 13 lagd till handlingen. Det har känts bättre i dag. Jämfört med gårdagen som var hemsk. Men jag känner mig fortfarande lika handlings förlamad? Bara det enklaste sysslorna som tar 5-10 min kan skjuta framför mig i timmar... Och sån har jag aldrig varit! Alltid kört efter principen gjort är gjort.
Men kanske behöver jag tid för inre reflektion och bara låta tankarna få löpa fritt. Få landa i mig själv!! Jag har ju varit mamma i 25 år och det är först nu som jag har fått tid över till mig själv. Alltid satt barn och man först, allt för deras bästa. Men nu tänker jag ändra på den saken!!! Jag tänker ta hand om själv, tänka på mig själv. Sen om det där som ska bli gjort inte blir gjort.... vem bryr sig. Det finns kvar SEN. Ha en bra kväll ni.

Li-Lo

Du beskriver något som många kan känna igen sig i.

Jag tycker ditt inlägg är intressant och jag hoppas att tråden tar fart. Så väl det kan kännas igen att det är enklare eller nästan en regel att i perioder finnas mer för andra än för sig själv och att en förändring kan förändra hela system. Oavsett riktning. Du har nu bestämt åt vilket håll du ska. Klokt!

varma hälsningar
Li-Lo
Alkoholhjälpen