Jag är 29 år och jag trodde ärligt att jag skulle lära mig hantera alkohol så som alla andra gör.

Dricker inte ofta och så länge jag är hemma går det bra! Men så fort det blir krogen kommer min elaka tvillingsyster fram. Gör och säger saker jag aldrig i mitt liv skulle säga och göra annars. Lördags...krogen. söndags vaknade upp och grät för jag mindes inte hur jag kom hem eller vad jah kan ha gjort på efterfesten. Varför kan jah inte vara som alla andra och dricka normalt?

I alla fall har jag valt nu att nej alkohol är inte för mig, oavsett om jag sällan går ut så när jag väl dricker går det inte så bra! Inte värt att må skit i flera dagar!

Så här är jag nu, ska ta kontroll över mitt liv. Inte bara alkoholen!

Teddy

Hej, blir du hemkörd är det ingen LoB, omhändertar en person gör Polisen om det finns fara för andra eller personen själv och det bedömer man inte om man kör hem dig. Oroa dig inte, och oavsett så är det inget brott att "lobbas" så det är inget som står i ett belastningsregister.

j_r

Tack! Mitt hjärta blev lite lättare.
Ja jag vet att det inte är brottsligt men likförbannat lika pinsamt ?

Hade varit skönt om jag slapp få brev från soc också som pricket över i:et

j_r

Inte en droppe alkohol senaste veckan vilket inte är ovanligt för mig men ändå känns det extra bra med tanke på förra helgens fiasko!

Hade en bra helg med shopping och tv-tittande. Men ärligt känner att oj i längen kommer detta bli tråkigt, inte för jag tycker krog är speciellt roligt men man umgås i alla fall. Men sen tycker jag det är skönt att bara få vara hemma själv efter fem dagar på jobbet. Haha i-landsproblem ja!

Idag är det en bra dag, hoppas ni andra också får det ☺

j_r

Efter mitt senaste misstag har det verkligen gått bra. Jag har fått mer kontroll på mina tigger points. När kag kan och inte kan dricka.

Känns bra och jag hoppas detta är kpgpt jag tar med mig och inte glömmer bort i studens hetta. Märkt att många skriver i kris men när ångesten lägger sig så slutar de även skriva.

Hoppas ni alla här har det bra :)