Hjälp! Jävla ångest som aldrig släpper taget! Sömnlös och abstinens efter 6 kvällar av supande! Jag är så jävla trött på mig själv! Hur är det möjligt att jag är så korkad!????Hur blev det så här????? I morgon ska jag söka hjälp för så här dåligt har jag aldrig mått i själen!!!! Vill gråta men jag kan inte!!!

CASsthlm

Bra jobbat... Hoppas du ser alla de goda effekterna på dig och de runt omkring. Själv hade jag 60 dagar nyktert men lurade mig själv på midsommarafton. Sedan bar det iväg utomlands och nu sitter jag 2 dagar efter sista glaset med sån ångest. Jag var på väg in på ett NA-möte idag men klarade inte av det. Kände panikångesten välla över mig. Jag hoppas verkligen du är stark och jag hoppas min nya nyktra period blir längre, kanske för livet om jag har tur. För alkoholen är ett gift som bryter ned oss alkoholister på det slugaste sätt.
Bara för idag.
Kram

Vilda

Jaha, då trillade jag dit efter fyra veckor. Middag med bästa vännerna och vem drack mest vin av alla? Jag förstås!
Försöker peppa mig själv nu och inte slå på mig själv. Lyckas inget vidare med peppen men är ändå nöjd att jag inte fortsätter dricka i dag.
Ingen nämnvärd ångest eftersom jag inte har några minnesluckor och kvällen var så otroligt trevlig och fin för övrigt på alla sätt och vis.
Nu tar jag nya krafttag och börjar räkna nyktra dagar igen.
Kram till alla kämpar där ute!

Vilda

Tack för pepp Jullan och Anna. En hel vecka till utan A. Den lilla djävulen sitter där på axeln och vill ha uppmärksamhet. Kommer att vara ensam några kvällar kommande vecka. Det blir utmanande att inte låta sig frestas in i adimman igen.
Försöker ta kontroll över tankarna och styra in de i nykter riktning!
Kämpar vidare! Kram på er!

och låt återfallet bli en erfarenhet. Nästa gång du ställs inför samma situation bestämmer du dig för att göra ett förnuftigt val. Att inte sträcka ut handen efter det första glaset. När du kan bemästra tankar på, och sug efter, alkohol kommer du att känna dig säkrare och tryggare. Det går. Kämpa.

Positiva tankar och styrkekram

Jag har precis haft ett återfall på 2 dgr. Om det kan vara till nån hjälp vilda, så var det inte värt det. Jag är tillbaka på ruta ett, med ångest o dålig sömn. Besviken gubbe o allmänt tankesnurr. Det värsta är ju besvikelsen för sig själv, sitt eget agerande....kanske du kan peppa dig nykter över dom ensamma dagarna med färskvara från mig. 24 h itaget. Styrkekram till dig

osäker76

För någon natt sedan skrev jag som du..och mådde som du...jag tog tag i de direkt på morgonen..hittade en jour nr på natten å fixade tid på vårdcentralen..känns otroligt skönt att bli väl omhändertagen. Tog lever prover å ska få antas..gör de du med..mår bra just nu..skall även gå på samtal idag..kram på dig

Vilda

Vad gulliga ni är alla som kommenterat! Jag gjorde upp en strategi som hittills fungerat bra! Jag aktiverar mig kvällstid tillsammans med bilen! Åker iväg till gymmet när suget kommer! Bara att köra iväg en stund minskar suget och skingrar tankarna! Ikväll blir det ett restaurangbesök och jag tar bilen! Är så glad att jag klarat så många dagar!!!
Stor kram till er alla som kämpar där ute!

Vilda

Efter veckor av nykterhet gjorde jag en resa som startade drickandet igen! Varför????