Jag har varit med här några veckor nu och läst igenom många inlägg. När jag från början gick med så trodde jag att det skulle gå någorlunda lätt att förändra mina ovanor men det har visat sig svårare än jag någonsin kunde tro.
Sedan mer än ett halvår så har jag druckit alkohol dagligen. Innan dess har det varit perioder när jag inte har druckit i veckorna men det har alltid varit alkohol varje vecka. Nästan alltid vin. Jag dricker ca en vinare per dag i veckorna för att sedan under fredagen och lördagen ta ännu mera. På sista tiden har det vissa dagar blivit mer. Jobbet sköter jag än så länge ganska bra men det är klart att det påverkar en. Känner mig ganska sliten många dagar och har ångest över drickande vilket jag dämpar med att äta lite ångestdämpande.
En sak som också är jobbigt är att alltid smussla med drickandet i veckorna. Då tror min fru att jag inte dricker nåt men varje dag på väg hem från jobbet så stannar jag och köper en flaska vin som jag sedan ser till att få i mig utan att nån märker nåt. Fast jag förstår ju att det anar det ibland.
Vaknar varje natt med ångest över det här och lovar mig att sluta imorgon men likt förbannat så stannar jag till vid bolaget och köper en flaska på väg hem.
Nu funkar det inte längre känner jag.

Då du har läst så har du ju säkert insett
att du inte är ensam med dina problem.

Här finns både lika och olika men
men samma problematik.
För stort alkholintag

Så välkommen att skriva av dig ;D

Kram

SkåneTösen

Det är inte så lätt att smyga som man vill inbilla sig. Man känner ju på lukten och det märks att man är påverkad. Det hörs på hur man snarkar när man sover. Klart hon vet.
Du måste prata med din fru för det är ingen sund relation i dagsläget med du som smyger och hon som väljer att blunda. Sedan tycker jag att du ska söka hjälp. Det finns massa olika vägar att gå och du kan säkert hitta en väg som passar dig. Lycka till.