Hej undrar bara en sak , finns det nå hjälp? PT för en själv eller , grupper , nya kompisar som har problem med alcoholen men inte när dom tränar ,, som kan träffas ,,Typ man stöttar varandra , mm . Själv har jag åkt dit igen , va nyckter ett år och sen druckit relativt bra , men nu kommer julen och all den ångest ., om jag jobbar bra och tränar kan jag hålla mig länge eller dricka normalt , men så fort jag skadar mig eller faller ur rutiner eller nåt händer. Då är man illa ute , beror kanske oxå på att man inte har riktiga kompisar som man kan dela med . Är man och kan dela men när man inte får nå gensvar då skiter man i det . Kan räkna mina kompisar på en hand men ingen som kan dela . Fuck tar en bira i badet nu och måste upp i morgon och jobba bara att ta Tjuren vid horna . Ha de gott ,PS har nog lite adhd kanske därför jag älskar att springa . Är 47år

Hej Pimplarn77
Visst finns det hjälp. Här på alkoholhjälpen finns ovärderlig hjälp om man söker. Här finns stor erfarenhet av alkoholproblem.
Vill du ha direktkontakt med människor finns t.ex. AA, Länkarna, IOGT-NTO, Stadsmissionen olika kristna grupper. Det finns säkert mer men det är vad jag kan komma på. Någon annan kan säkert komplettera.
vänligen
Ikaros