Hej!

Är grymt ledsen ikväll pga har just skjutit fjärde el femte påvägattbli-relationen i sank. Jag ser inte illa ut och kan lätt skapa intresse, skapa attraktion etc. Men så förflyter en vecka och jag sitter och vinar en kväll, messar killen och genast blir allt galet. Det slutar alltid galet. Får ofta blackout och vet ej vad som sagts och en vidrig Ågren dagen efter. Jag är så jävla ledsen och full av självförakt. Vill att någon ska fatta, se igenom detta och fatta att är inte jag och nja kanske inte rädda mig men se igenom iaf. Kan man få hoppas på en kompis härinne iaf? Jag vet ej om redo bli nykter än. Vill dock styra upp mitt liv så ej ballar ur så här. Jag är min egen största fiende. Om varit nykter kunde jag varit tillsammans med någon fantastisk nu (har sabbat ca 4-5 förhållanden- på väg att bli) bara genom fylle-sms/mail.... ledsen och trött. Till att börja med- snälla känner någon igen sig?

Saltcity

Låter som att ditt drickande orsakar tråkiga konsekvenser för dig. Tycker det är bra att du är här, fortsätt läs och skriv så kommer du nog få insikter som kan leda dig på rätt spår.
Kram!

Karin01

Känner igen mig exakt. Suttit på dejter nykter och haft jättetrevligt och fortsatt höras och ses. Sedan har jag dragit en fylla och skrivit helt obegripliga saker. Har tänkt så många ggr att nu ska jag hålla mig nykter och inte förstöra detta, men sen kommer en utekväll (eller vinkväll i soffan) och jag har messat saker jag knappt förstår själv.

Karin01

Brukar du undvika killen efteråt eller hör du av dig men de väljer att dra sig ur?

Funderingar

Bra gjort att du tagit dig hit för att få stöd och läsa om andras erfarenheter. Det är ett steg i rätt riktning! Jag tycker det låter på dig som att du kommit till insikt och faktiskt vill förändra. Har du provat vara utan alkohol helt i någon månad? Det kan vara ett första steg för att bryta dåliga mönster. Kämpa på och skriv gärna hur det går för dig! Kram