Hej !
Jag hittade det här forumet när jag googlade på antabus ikväll. Nu har jag suttit och läst i 3 timmar om allas kamp mot alkoholen. Det var så skönt att känna att jag inte är ensammast i världen om det problemet. Tack för att ni delar med er. Hoppas att ni vill skriva med mej, känner att jag behöver prata med nån som förstår hur det är. Jag är inne på min tredje omgång med antabus på 5 år. Har haft nyktra år men sen trillat dit om och om igen.

linus

Välkommen hit. Förhoppningsvis hittar du mycket stöd och inspiration här! Själv ska jag påbörja min första (och förhoppningsvis sista) vända med antabus imorgon...

Stump@n

Tack.
Hoppas att det är min sista vända också. Men längst bak i huvudet viskar det " du kan snart dricka en öl igen"

Elias

Ett fantastiskt forum, detta. Man känner igen sig i så mycket och får fin stöttning. Skönt att du har tagit tag i problemet och jag håller tummarna för dig!
Avslutar nu min fjärde vita dag genom att gå och lägga mig - nykter!

Stump@n

Tack.
Det värsta är väl att somna .Jag drack mej till sömns förut. Men det går bättre nu.

Det är många som trillar dit, men det är många som klarar sig också :) Att du klarat flera år nykter är jättebra. Då vet du att det går. Nu får du tänka till hur du ska göra för att klara dig denna gång.Alltså inte hamna i gammal fälla. Jag har klarat mig mer än ett år, men jag tänker aldrig släppa garden helt. Varför skulle jag vilja bli full? Det är en kemisk process som förändrar mina sinnen. Det kemiska medlet har förstört för mig, både psykiskt och fysiskt. Vill jag förstöra mitt liv igen? Så klart inte. Kanske verkar luddigt, men likväl som man kan få röster som säger till sig själv att "ett litet glas skadar aldrig" osv., kan man vända på det hela i stället. Tydliggöra saker och ting för sig själv. Du har mycket att vinna på nykterhet. Eller hur?