Har druckit konstant i 5 dagar och är helt slut. Halsade både vin och gin igår - mitt på soliga dagen. Min man är less och besviken. Vad håller jag på med?!!!!

Spriten har tagit mig fullständigt det senaste året. Nu är jag skakig, har knappt sovit och röker som en idiot. Jag vill bara krypa ur min kropp och lämna den i snön här utanför.

Ung tjej, med bra jobb (som jag inte har åkt till idag för jag vågar inte blåsa i alkolåset på min bil). Fan vad jag är besviken på mig själv. Legat på behandling i somras, kört rattfull, varit på avgiftning. Det här går inte längre.

Jag har läst mycket här och tog mod att bli medlem idag. Jag behöver stöd, detta är inget liv jag vill leva. Alkoholfritt är min enda räddning men just nu vill jag bara överleva den här dagen. Inte druckit på ca 16 timmar nu.

linus

...men det är starkt om du kan avsluta drickandet för kvällen nu och inte efter 2 liter. Du kommer vara så mycket mer nöjd med dig själv imorgon. Håll ut! Kram

Miss nöjd

Vad gör jag efter en flaska vin? Jag spelar en massa låtar som jag vill att min partner ska förstå på samma sätt som jag gör. Fel sätt, han vill bara höra summer of 69, fast han säger det inte. Han lådsas lyssna på min musik i ett annat rum med tvn på hög volym.. Dags att boka relationsrådgivning. Men varken han eller jag lyfter luren eller hör någonting.

Famiglia

Oj vad jag känner igen mig, lite salång och skön musik... Kunde ligga vaken halva nätterna och lyssna. Gjorde samma sak igår faktiskt, dock nykter och det var minst lika najs. Kämpa på Miss nöjd, vill du vara nykter så vet du att du kan!

Min skapligt nyktre! man skickar mig en länk med den smågalne sångaren John Jacob Niles, som Bob Dylan tydligt beundrade och som man kan läsa om i hans memoarer. Jag fortsätter av bara farten att botanisera på Youtube. Ligthning Hopkins, Blind Lemon Jeffersson, vidare till Neil Young, osv. Mannen myser - jag visar mig ju t.o.m. respektera Johnny Cash! Den där skivspelaren som han bar hem åt mig idag (renoveringsobjekt), kanske jag inte ens behöver. Youtube... kanske räcker. Och vi har en - om än skör och liten... så: plattform.

Miss nöjd

Nej nu har jag druckit mig full.. Jag vet att det bara har givit mig mer problem. Inte gjort något dumt, "bara" skadat relationen till min man och till mig själv. Ångest väntar imorgon, återkommer då.

Nyckelpigan

Välkommen till forumet, här finns massor av värme och stöd, precis vad du behöver! Hoppas du vaknar nykter imorgon och tar en timme i taget. Stor kram

BElisabeth

Du säger att du på tisdag bojas pga grov rattfylla? Då kan du väl inte ha nåt körkort kvar? Ändå kör du?

Famiglia

Godmorgon Miss Nöjd, hoppas du kom i säng i tid igår och att du fått några sköna timmar. Försök att inte ha ångest idag, alla har vi trillat dit, det fina är att du inser att du skadar relationen med din man m.m. Ta nya tag bara, du fixar det.

BElisabeth, nu har jag ju ingen aning om hur det är för Miss Nöjd, men jag har förstått att man istället för indraget körkort kan ansöka om och få körkort med villkor om alkolås. Det kan ju vara så i Miss Nöjds fall, jag läser i tråden att hon blåst grönt bakom ratten för att kunna köra.

Miss nöjd

Precis som Maran skriver så kan man ansöka om att få villkorat med alkolås. Det är så jag har det i ett par år. Man lämnar in ett stort antal blodprov också som ska vara inom referensvärden som motsvarar helnyktert leverne. Låset är inställt på 0.0 dvs inte 0.2 promille. Däremot tycker jag bra om alkolåset, det är egentligen konstigt att det inte är vanligare än vad det är idag... Och är man nykter så spelar det ju ingen roll, så låset får nog sitta i så länge jag har bilen kvar. Man blir av med kortet om man blåser rött..

Miss nöjd

Inte druckit sedan den 5/1 och så igår drack jag mig full. Mitt på dagen. Jag är så sjuk, det är helt uppenbart att jag inte har något som helst förstånd när jag dricker. Gjorde bort mig inför min bror.. Herregud, givetvis tänker han att jag druckit sådär varje dag.. Och att han aldrig mer kommer att tro på mig.. Men han vet att jag har problem förstås.. Jag var så stolt över att jag varit nykter i flera veckor och så förstör jag det..

Miss nöjd

Okej min bror ska jag ringa senare, när jag samlat lite kraft. Tack för de värmande orden!

Mina föräldrar ringde precis, de vill inte ha med mig att göra nu. Jag förstår det, samtidigt som jag hade behövt stödet just nu.. Behöver fokusera framåt igen, inte bara drunkna i skammen och känslan av misslyckande efter gårdagen. Jag dricker tills det är slut, alla gånger. Eller tills jag somnar. Minst en liter, gärna två.. Allt under det är värdelöst, då kan jag dricka vatten istället.

Som jag läste här inne att någon annan räknar 29 vita dagar minus 1dag fylla.. Alltså 28 börjar jag på nu då.. Inte börja om på 1, försöka fortsätta där jag kom av mig istället. Målet är förstås så många vita dagar som möjligt, en dag i taget..

Att min man står ut. Han har blivit medberoende, men vi vet båda om det och vi ljuger inte längre för närmsta omgivningen om hur det står till med mig. Jag måste tro att jag fixar detta..

Blessedshit

Hej missnöjd...
Oavsett så har du kämpat,Och än finns det tid... Att kämpa vidare..
Hade jag lyckats hålla mig en månad hade det känts bra, låter säkert konstigt
...

Svartvit

Jag har räknat på det sätt du tänkte börja göra, jag tycker det funkat jättebra. Tycker det är grymt bra jobbat av dig att du var nykter så länge! Och som sagt så börjar du inte på noll, dina tidigare dagar räknas trots ett snedsteg. För mig har det varit en viktig del att falla under resans gång, självklart har jag mått fruktansvärt dåligt efter återfallen, har haft ångest och varit besviken. Men det har även stärkt mig och lärt mig mer om mig själv och mitt beteende. Fortsätt kämpa, du har gjort det jättebra såhär långt! Kom ihåg att vi kan göra misstag, men vi är inte våra misstag.