Efter att helt klart förstå att jag inte fixar att sluta själv har jag sökt hjälp.
JAg har druckit som en fisk senaste veckorna, mest i smyg, helst själv och precis vad som helst.
Denna vecka är min sambo borta så jag bestämde mig för att verkligen försöka att hålla mig nykter , äta nyttigt ,träna, bl.a.,bl.a. Bl.a.
Det gick EN ENDA JÄVLA DAG!!!!!
Troligtvis bara för jag var bakfull dessutom.
Idag har jag inte druckit för jag har värsta ångesten ,poppat Antarax och hoppas att dagen tar slut snart...tycker jag är värdelös och allt det vanliga.
Jag har i alla fall kontaktat vårdcentralen och fick läkar tid.... 8/2..... skit stressande för jag är ju akut tycker jag...
Jag vill ha hjälp att bli av med suget.... jag tycker inte alkohol är ett dugg gott, dricker bara för ruset.
Vad har ni för erfarenheter av läkarhjälp, medicinering osv?

Välkommen. Tyvärr får man vänta ett par veckor, om man inte klarar det får man söka akut på psyk antar jag.

Jag äter Campral sen 3 månader, och har Antabus utskrivet. Har dock inte fått dom att ta på heltid då jag dricker i perioder.
Jag har min läkare och terapeut på Riddargatan och har fått mycket bra hjälp, dom är väldigt kunniga på området.

Bra att du har börjat skriva här, det hjälper väldigt mycket.

Kram och lycka till.

Zinga

Det är inte lätt, så försök att inte klandra dig själv för mycket! Jag är dock exakt precis som du så jag förstår hur du känner. Jag har provat campral, som inte funkade på mig, sen det nyaste som jag inte kommer ihåg vad det heter, det funkade inte heller. Nu äter jag Naltrexon som funkar ok mot sug o sen tar jag antabus som jag fått utskrivet. Det har jag tagit i perioder men nu tar jag det i stort sätt varje dag. Jag tycker antabus är ett stort stöd i det läget jag är i nu. Behöver inte tänka, ska jag eller ska jag inte i stundens ingivelse...?. När jag ringde min husläkarmottagning o sa att det gällde alkohol fick jag en tid samma dag (typ akuttid de hade om det behövdes).