Idag är tredje dagen utan alkohol. Vardagens prövningar kan driva mig till vansinne. Jag ska jobba 100% vara 100% delaktig i vad som händer min son. Så ska jag hanskas 100% men min fru som varje dag är orolig för våran sons hälsa. (Han är frisk) men min frus oro kväver mig. I dessa stunder har jag tidigare flytt in i alkoholens avtrubbade värld. Hur ska jag hanskas med det idag?? Jag vill bara fly. någon som har tips.

Hej Malkolm85
Jag är säker på att det bästa är att ta det viktigaste först. Grundförutsättningen är säkerligen att du med alla medel försöker vara nykter. Ta hjälp med detta. Här på Forumet, med AA eller alkoholrådgivningen..
När du väl är nykter måste du själv bedöma vad du skall göra åt de övriga problemen.
vänligen
Ikaros

Coco79

...men jag hejar på dig!! Tre dagar redan, det är mer än vad jag lyckats med i år! Men från och med torsdag är mitt mål att ha en nykter långhelg. Har tyvärr inte så många tips men vill önska styrka att stå emot! Du klarar det och är värd det!

Börjaom

Grattis till ett bra beslut och tre dagar utan A. Alkohol är ofta en flykt från något annat men den är en helt värdelös samarbetspartner till att lösa problem och finna vägar framåt. Och där till kan man lägga alla andra negativa konsekvenser A ger. Så jättebra att du väljer bort A och vill ta dig an problemen. Kämpa på, var beslutsam och ta den hjälp du behöver.

Malkolm85

Tack börja om. Ja det har aldrig hjälpt mig med alkohol att komma någon vart. De är bara att kämpa på med ångesten. ☺