Nu testar jag att ta hjälp av detta forum o minska min konsumtion blir noll tolerans till att börja med så får vi se om det går vägen. Har tidigare upplevt en väldig trötthet som fler beskriver när jag pausat med vinet.

Hej och mycket välkommen till vårt forum som har hjälpt och hjälper så många! Din närvaro är värdefull,

hälsar Dionysa, medlem i drygt fyra månader nu.

Restart2017

Jag också.
Antar man brutit ner kroppen över lång tid, när man blir nykter så säge kroppen ifrån.. låt mig vila, du och herr A har misshandlat mig under lång tid.
Någon annan anledning kan jag inte hitta.
Jag är som du, jätte trött!

Blev ganska sent igår tyvärr, även om vinet uteblev så känns det segt idag. Kan bero på att igår va en " bakisdag" o dessa dricker jag inte på, får börja räkna från imorgon eller så.

Det sägs att hjärnan är kapad o mycket av tankegångarna många fler beskriver finns även hos mig, jag hade efter ett beslut ett uppehåll om 2 veckor innan jul där o vet jag mådde bra, sen kom nån konstig idé o va inte ens gott just då men har sakta rullat in i dåliga vannorna igen o tog nya tag med start igår. Det största beskymmer jag upplever så här i början som 2 veckor faktiskt va, ingen lång tid direkt det va rastlösheten som inföll sig. Men känner att jag slösar min tid på något som bara ger huvudvärk bokstavligt talat om jag fortsätter som det är. Har även jag en uppsättning av de " dåliga generna", men inte direkt nedstigande så min uppväxt har handlat om att man inte ska dricka snarare. Mina föräldrar drack verkligen inget överhuvudtaget, men va noga med att förklara hur farligt det va. Även om de har rätt så skapade det ångest o skam även när jag hade normala vanor, har mycket att bita i tror jag. Ska gå i nån form av terapi är väll tänkt med.