Har längae funderat på att söka hjälp pga. mitt drickande av vin men alltid tänkt att jag gör det frivilligt och kan sluta när jag vill. Har testat avstå från alkohol men de går inte. Kan fungera ett dygn då jobbet kräver nattarbete...men sedan tackar jag nej till fler pass då jag vill dricka.
Idag ringde jag beroendemottagningen och skall dit på måndag. De vill att jag är nykter tills dess för att kunna sätta in rätt behandling....men hur skall det gå. Det är torsdag idag och 4 dagar kvar till måndag!!
Dum som man är så åker jag till bolaget idag för att "ta sista fyllan" innan allt slutar....

Jag blir sjukt arg på mig själv, vet att det är fel men kan inte styra min kropp :(
Hur har de gått för er andra i början...första veckan??

AlkoDHyperD

Och var inte ensam!
Finns det någon du kan berätta för och be om stöttning?
Sätta upp ett schema för varje timme kanske kan hjälpa. Ta så många extra arbetspass du kan och däremellan fixa till lite spa eller annat trevligt - helst tillsammans med någon. Avledande aktiviteter. När det stormar som värst och du bara MÅSTE till systemet - vänta fem minuter - lägg dig ner och andas, observera känslorna, beskriv dem eller bara följ andetagen.
Och - ha ingenting alkoholhaltigt hemma!
Fyra dagar kan ses som ett litet projekt med fokus på hälsa. Då får hjärnan annat att arbeta med. Eller bara ut och gå (om du bor nära bolaget kanske åk iväg och gå i skogen).
Håll ut!