Ni alla som finns här har varit en del i att jag idag har min 50.e dag som nykter. Har vetat en längre period att mitt förhållande till alkohol varit riskfyllt. Började under hösten 2016 gå in på denna sida och läsa olika trådar utan att vara medlem. I alla dessa trådar insåg jag vilken styrka det fanns i våra olika känslor, upplevelser, och nederlag vi upplevt. Finns alltid nån som lyfter en när man själv upplevt ett "misslyckande". Det visar man med förståelse, utan fördömande och med stor kärlek till individen.På det viset är detta forum unikt <3

Jag har haft turen att ha vänner, nära och kära omkring mig som stöttar mig fullt ut i mitt beslut. Har aldrig mött, den där trugande personen som ifrågasätter mitt val. Vet att jag kommer göra det, när jag kommer ut i de sammanhangen som det finns stor risk att möta det. Är ganska sällan på AW m.m eller utgång, men när det händer kommer jag säkert möta det. Jag har i min ensamhet hemma istället druckit.
Nu har jag lyckats bryta det. Det har även lett till att vänner omkring mig, börjat fundera på sina alkoholvanor. Hoppas kunna vara ett stöd för dem, så gott jag kan.
Min önskan är att kunna förhålla mig till alkohol på ett sätt som är sunt.( inte sluta helt) Vet att jag genom detta leker med elden. Har idag en utmaning med en god vän att vara nykter till en resa som ska göras i april. Om jag efter den faller tillbaks i gamla mönster inser jag nog att det är allt eller inget. Men samtidigt har min känsla mer och mer kommit till mig att varför ska jag då pröva igen. Har ju bara hittat fördelar att inte dricka. Sover mkt bättre, effektiverar i allt det jag gör, sparar pengar, och medveten om allt gott som jag gör med min kropp genom att låta bli.
Nåväl bara lite tankar och funderingar från mig. Allt gott till er alla!

Liten stor

50 dagar är stort!!!mkt mer än vad jag själv klarat att samla ihop. Heja dig!

Ais

Du är säkert där snart också! Hej Dig! En dag i taget.

Elias

Starkt med 50 dagar, vilket vi nådde ungefär samtidigt. Diffar bara på en dag.
Visst är det härligt med alla fördelar man känner av att vara nykter? Det sporrar och mitt nästa mål är ytterligare 50 vita.
Kämpa på!