Är själv från ett hem med alkoholiserade föräldrar och sa att jag aldrig skulle hamna där. Har haft ett bra förhållande till alkohol förut. Kunna ha alkohol hemma, men det är bara att glömma. Efter nyår kastade jag ut allt och sa "aldrig en droppe mer". I helgen fanns det i huset igen. Men skam i kroppen, gick jag in på systemet och köpte två dunkar vin. Igår drack jag och sov om vartannat. Idag helt slut i kroppen och ångest utan dess like. Idag hällde jag ut det som fanns kvar i slasken och sa samma mening igen "aldrig en droppe mer"....Ringde alkohollinjen och sjukstugan. Det är bara att inse att jag inte klarar det ensam. Är rädd, oerhört rädd. Förut var maten en drog, nu alkoholen. Hade jag vetat detta, hade jag inte opererad mig.

Jag har ingen erfarenhet av GBP och alkohol men läs gärna Lena72:s tråd. Hon beskriver där sina alkoholproblem efter en GBP.
vänligen
Ikaros

Jag har ingen erfarenhet av GBP och alkohol men läs gärna Lena72:s tråd. Hon beskriver där sina alkoholproblem efter en GBP.
vänligen
Ikaros

Mags

Alkoholproblem efter GBP. Har precis som du det sociala (och genetiska) arvet. Har tidigare som vuxen varit restriktiv med alkohol men ätit stora mängder godis. Önskar jag inte op:at mig...

Jagkan

Hej! Jag e me GBP sen 6år tillbaka och känner att jag med har problem med alkoholen. Jag vill verkligen sluta med den. Jag har dessutom gått upp ca 8 kg och det e jag ganska säker på att det e alkoholen som gjort de.
Jag vill verkligen hitta något att ersätta alkoholen med, så som ett intresse. Problemet är bara att jag vet inte med vad. Har även stora funderingar på att kontakta läkaren igen och ta hjälp med tabletter. Har ni någon erfarenhet av tabletter och vilka isåfall?
Tycker de e så skönt och bra med detta forum så man kan både läsa och skriva av sig. Man e inte ensam. Nu kämpar vi på och stöttar varandra ?

Lena72

Ja me! Som Ikaros skriver läs gärna mitt senaste inlägg.
Skickar en kram