Jag vrålar. Gud, kan man inte bara få dö någon gång. Jag är less.
Gud säger: "Ja, du ska få dö någon gång."
Men för fan, får jag lov att gå av skiftet nu i eftermiddag?

Jag fattar inte varför jag föddes och jag är trött på att plågas. Och jag super till mig en stunds vila.

Det kan inte hjälpas LenaNyman, men du får även "att ändra hela livet" att låta lätt. Har sån tilltro till dig på nåt vis. Du jobbar inte som terapeut eller nåt så att jag kan boka en tid? Känner att jag vill gå till nån som har lite humor också om jag nu ska träffa nån.

Sisyfos: humor är för mig en sort hjälpmedel, botemedel, allt i ett!
Jag förstår verkligen vad du menar Sisyfos.
Humor ger ett bättre perspektiv på livet, gör att jag skrattar och får lust att leva.
Skulle nog bli deprimerad av en seriös terapeut.

LenaNyman: precis, piece of cake, ha ha. Ändra hela livet.
Jag inser nog att jag har mycket energi (kanske någon form av ADHD, ha ha, nej det är bara ambivalent anknytningsmönster och jag är lite manisk ibland). Jag stutsar runt som en kanintjej och är ganska meningslös. Efter att ha slutat dricka har jag en stor, tom plats i mitt liv och jag måste fylla upp det med någonting bra, annars känner jag att mitt liv är tomt. Jag vill inte agera utifrån: nu dricker jag inte, vad jobbigt, jag mår dåligt, hur ska jag lindra detta. Jag kan väl dricka lite coca-cola, eller jobba på lördag kväll för att slippa mina tankar.

Jag vill välja mina nya beroende. Min hjärna behöver kickar för att jag ska må bra och jag måste få dem innan jag börjar må dåligt och använder destruktiva strategier för att hantera detta. Jag vill göra nya saker. Jag har blivit helt besatt av att dansa, det har jag aldrig gjort förut. Jag känner så mycket när jag dansar. Om man inte testar nya saker, då vet man inte vad man kan bli beroende av, ha ha.
Det är lite jobbigt att ändra sitt livet, man kommer utanför trygghetszonen. Men helt plötsligt börjar man känna att någonting är så himla kul.
Jag hoppas LenaNyman att du får uppleva det snart :)

LenaNyman

I går kväll hällde jag upp ströbröd i en skål, toppade med tre matskedar Bregott och satte mig sen i soffan och moffade i mig alltihopa. Det fanns absolut inget annat sött hemma. Jo, en liten flaska ketchup - men det här var bättre. Så nu vet jag. På samma sätt som starkvaror inte ska finnas i mitt hem ska inte heller sötsaker finnas. Eller två var för sig harmlösa ingredienser som kan blandas ihop till "nåt gott".

AlkoDHyperD; tja, det var ju en del att bita i. ;) Jag har väl en bit kvar tills nån ens med bästa vilja i världen skulle komma på tanken att kalla mig träningsnarkoman, men som du nu kanske har läst så har jag ju andra talanger... Hur det nu än är; vi vill nåt bättre för oss själva och det är gott helt på egen hand.

Sisyfos: haha, okej, om jag får gå i terapi hos dig så kan du få gå i terapi hos mig. Jag har ingen utbildning alls och kort tålamod; how does that sound? Blir förstås glad när du skriver att du tror på mig. Du är en sån klippa, vet du det? Ge dig själv en bit av den, en stor bit - och dagligdags. Stor kram!

rabbitgirl: Blir så glad (och lite rörd samtidigt) när du skriver om dig själv. Jag önskar dig allt gott som finns och jag hoppas också att jag står inför nåt kommande "himla kul". Heja dig!

steglitsan

Ville bara titta in och säga att jag tänker på dig och ge dig en kram.

Dina läs- och tänkvärda ordbroderier till inlägg är saknade.

Vart har du tagit vägen?
Hoppas att det är bra med dig. Kramar

LenaNyman

Det är skönt intill obeskrivlighet att slippa alkoholoket.
När jag släppte starkvarorna kunde min livsresa börja på allvar.
Det behöver inte gå fort, för mig gör det inte det, och det är helt okej.
Det funkar, och allt som funkar är gott.
Nu känner jag att jag skriver som Ebba lite - ah, det är okej det med.

Det är fina, kloka och varma människor härinne. Det gör mig glad. Tacksam också - om ej kåt. Nej, förlåt! Censur på det där sista.

Kram på er så länge!

<3

Ha ha ha... kåt, glad och tacksam. Jo, det skulle vara något - har nog glömt bort alla tre! :-P
Bamsekram till dig vännen <3