Så väljer att inte börja ännu. Kikar in här. I förrgår natt skrämde jag livet av både mej själv och min sambo, då jag efter en av de blötare kvällar kommer hem och slänger i mej två starka sömntabletter. Chocken hos min sambo då jag haft flera andningsuppehåll under natten, chocken hos mej själv när jag vaknar och förstår hur illa det kunde ha gått denna gång. Allt för att ha lite kul... jag vill bli frisk smälla hjälp mej att bestämma mej.

DetGårBättre

Ofta behöver man ju nå botten innan man vaknar upp. Men allt handlar nog om att arbeta med sig själv för att förstå och vilja förändra. En alkoholterapeut eller AA eller länkarna är väl det närmaste som kan hjälpa till rent konkret tror jag!

Beror lite på hur illa du gör dig när du dricker. Brukar du hamna i situationer som är farliga? I så fall lägg av helt!
I annat fall: bort med alkohol, tabletter etc hemma. Dricker du så mycket har du uppenbart ingen kontroll och kan inte ha saker tillgängliga. Lås in!
Och kanske ett annat tips: använd appen promilekoll så kanske det inte måste gå överstyr när du dricker.

Dricker alltid iallafall lite för mycket. Har börjat Gå överstyr varje gång.drogerna är bara för mycket , de måste bort och jag måste aktiv träna på att dricka måttligt och avsluta innan Jag går över gränsen. Jag vill så gärna kunna fortsätta dricka men var och varannan fest slår det slint för mej och jag vill ha nya kickar, blir värre och värre. Tänker att jag birde klara det, man kan ju åtminstone testa att skärpa sej men viljan är inte lila stark efter några "duktiga "dagar. Plötligt står man där igen. Skitfull och orkar inte mer. Jag funderar mer och mer på hur bra det vore för alla andra att slippa mej, att det inte gjort så mycket om jag aldrig vaknat den där morgonen, även om syftet inte var att försvinna , utan att ha kul...

anonym11208

Så bra att du har hittat hit, kanske behöver du hjälp någonstans ifrån också ,precis som detgårbättre skriver. Du måste vara snäll mot dig och ta hand om dig!!