Tillbaka igen efter lång tid då jag inte skrivit en rad. Över 1,5 år. Höll mig nykter i över ett år innan dess och då skrev jag ofta, det var min livlina. Fick så mycket hjälp av så många och orkade med de dagar när det var tungt. För att göra en lång historia kort så började alkoholsuget öka och...........jag trodde jag var safe!!!!

Slutade skriva och började dricka igen:(

Så nu är det att ta tag i detta gift ännu en gång och jag behöver detta forum för att fixa det. Nykter i 3 dagar nu. Har hälsat till Stingo och Anders men vill så gärna hälsa till alla gamla och även nya vänner här. kram

höstlöven

Vad bra att du skriver igen om du fann kraft i det sist. Väldigt bra steg. Nu är det nya tag och säkert nya och gamla vänner som.kämpar på här.

anonym17136

Ja , välkommen tillbaka .. A är en riktig farlig fiende ..
det gäller som du säger att aldrig känna sig safe ..
gäller även mig .. som tur är går det att ta sig tillbaka på rätt väg igen ..
Så kämpa på .. du fixar det igen ..

Stingo

Tack för hälsningen i min tråd. Trist att höra att du behöver forumet igen, men fint att det finns här då det behövs. Kämpa på och allt väl.

Anders 48

Tack för hälsning i min tråd - och "välkommen" tillbaka till forumet. Jo du lyste med din frånvaro från sen höst 2015 om jag inte minns fel.... Du höll dig nykter i 1,5 år. Wow! Hur bra är inte det....... Och nu har du "fallit" o återkommit hit. Det är ju jättebra - forumet har ju en förmåga att faktiskt hjälpa när man behöver. Och fallit har vi ju alla någon eller några gånger. Jag vill ju gärna tro att det liksom ingår i tillfrisknandet till viss del. Du har ju tagit tag i det igen - och insett att du är ute på "hal is", med problem att hantera alkoholen. På så sätt så är det ju jättebra att du är här igen. Grattis till det: nya "gyllene" tider!:-)

Vi skrev en del med varandra tidigare - och du skrev om A-djävulen som blev "fjutten" som satt på din axel!!! Nu är du ju här för att få till en "fjutt" - och att denna fjutt inte skall vara så högljudd - eller att den skall vara tyst, helt o hållet! Du är på god väg!

För egen del så går det åt rätt håll - jag har varit igenom ett par våndasvändor - men kurvan pekar åt rätt håll. Definitivt åt rätt håll - och det känns sååååå bra och skönt. Min "fjutt" har för tillfället den goda smaken att "hålla käften":-)

Nu är du väl inne på 4e dagen nykter? Grattis till dig. Idag blir det väl ytterligare en, och i morgon.......o.s.v.
Kämpa på, kämpa vidare - du fixar detta igen! Jag är helt övertygad!

Kramar till dig/Anders

Anders 48

Hur är läget? Går det bra för dig? Blev så "glad" att höra av dig igen - hoppas att du är på rätt väg igen. Kram på dig/Anders