Hej!!

Det är med viss tveksamhet jag skriver här. Har ju nämligen inga problem med alkoholen, förutom att jag druckit dagligen de senaste åtta månaderna.

Nu har jag varit nykter i elva dagar och känner mig på G, jag har städat bort alla burkar och flaskor som ligger överallt (otroligt vilken fantasi man har när man gömmer) Känner mig trött och orkeslös, kan inte ta mig för någonting, men ångesten är borta och det är värt min högra arm.
Huvudvärken kommer och går, ena stunden mår jag jättebra och vips så mår jag skit. förut hade jag fullt upp med att planera mitt drickande så vad fan ska jag göra nu? Minns med sorg att jag drack i bilen på väg hem från jobbet, tog en enslig grusväg så jag skulle hinna få ett litet rus innan jag parkerade bilen på uppfarten, sen fortsatte givetvis drickandet tills jag kände att jag kunde somna. Ut och in i garaget hämta något i bilen,slänga sopor för tredje gången,promenad med hundarna... Herregud vad man har hållit på för att kunna dricka osynligt.

Nu hoppas jag att min håglöshet försvinner inom de närmsta åren så att jag kan komma ikapp med lite projekt här hemma, sen har jag ju lite relationer att bygga upp, främst med mina kompisar, de tror att jag hatar dem, har inte vågat svara när de ringt och har alltid haft ursäkter när de velat grilla och umgås.

Det finns mycket mer att skriva men jag vill inte blöta ner min fina Mac,, är så känslig kan inte se på tecknad film knappt om det är lite sorgligt, hoppas detta fenomen släpper inom en snar framtid...

Pantani piraten

Tack för era inlägg, det är alltid trevligt med lite besök i tråden.
Har inte kollat mina värden då jag har lite hypokondri, jag har nämligen haft cancer i varje kroppsdel snart om du frågar mig?
Just nu är det bara sömnen och musklerna som spökar, därav mina korta depressioner tror jag? Får jag ordning på sömnen har jag nog vunnit mycket??
Jag äter magnesium och D-vitamin, ska även inhandla vitamin B12.
Jag kan igentligen inte klaga, jag mår nog väldigt bra jämfört med andra i samma båt,, förutom min helkroppscancer då da,
Men den tacklar jag nog också snart?

Pantani piraten

Men jag är vaken. Är nog som piggast nu och fram emot klockan 4?
Klockjävel ringer vid sju och jag ska gå upp ur en varm och god säng, ger mig attan på att det regnar också.
Äää skit samma, jag är nykter och det är underbart.
Så skönt att inte ha bondånger eller svettningar. Skönt att inte räkna deciliter och timmar när man sitter i bilen. Skönt att slippa ensliga vägar som tar längre tid.
Underbart att inte behöva tänka på om man glömt en flaska någonstans, så man måste åka tillbaka hem under rasten för att kontrollera. Ska ju nämnas att jag har tre mil till jobbet, och att detta hände frekvent?
tjipp tjipp?

Pantani piraten

Och mindre skönt att min hjärna tycker jag ska ta några glas vin, tre glas borde räcka för att sova?? Eller kanske två? Jag har ju faktist varit nykter över en månad!!
Hjärnan försöker verkligen den ger sig inte,, du har inget problem du var bara inne i period i ditt liv där du drack för mycket. Nu är du som förr igen du kan ta några glas och sen är det bra..

Icke sa Nicke

Undrar egentligen hur lång tid det ska ta innan ademonen håller tyst på sig:-(e ju så tjatig och pockande. Man får vara på sin vakt och helt enkelt bestämma sig för o inte glömma bort ATT MAN INTE VILL HA A. Ha det bäst

Pantani piraten

Tjipp!!!!
Pennan har väl inte glödit här på ett tag, men jag har fullt upp med livet.
Nykter sen 20 Augusti och ser inga hinder längre. A finns ibland i huvudet men inte i strupen, och så ska det förbli.
Kommer nog aldrig känna mig helt normal, men vad fan är normalt?
Skönt är det iallafall?
Lycka till alla!!!
Kämpa kämpa??

Pantani piraten

Så det så?
Dock den första på typ 23 år?

#bättresentänaldrig

Trevlig sommar alla hjältar och kämpar

Pantani piraten

Tjipp alla glada!!
Nu är väl sommaren slut?
Eller kan man krama ur några mer värmande solstrålar från skyn?
Jag läste någonstans att denna sommaren var den sämsta på 155 år!!
Jag är villig att gå motvalls i detta påstående, nämligen är det så att sommaren har varit helt fantastisk.
Bilen har blivit körd både morgon och kväll i nyktert tillstånd, ingen rädsla för snuten under hela semestern?
Jag har spenderat tid med familjen i båtar i stugor på toppar och i dalar.
Jag har mått bra och ätit mig mätt vid sena sommarkvällar vid blanka sjöar, jag har njutit och gillat läget, tror inte att drivis och orkaner med snöblandat kunnat rubba mina positiva tankar?
388 dagar!! Men det är bara början.
Nästa sommar kanske blir skit? Kanske man inte är i eufori då? Men jag är definitivt nykter?

Kör hårt