Barnens pappa är stupfull kl 09 på sonens 15 årsdag. Delad vårdnad varannan vecka. Nu är jag så arg att jag nästan går i tusen bitar!!!!!!

Bedrövadsambo

Stackars sonen ? Förstår att du är helt galen av ilska. Men sonen är ju stor nog att välja var han vill bo på heltid, eller hur?

AliceAlice

Stackars barn! Han ska absolut inte vara hos sin pappa! dags att ansöka om enskild vårdnad! Du har ansvaret att sonen har det bra och tryggt även då han är hos sin pappa och delad vårdnad innebär inte att barnen måste vara lika mycket på vart ställe!

All styrka till er!

Lyra

enskild vårdnad är inte alltid bra har jag fått lära mig. Om han har umgängesrätt ska det mycket till för att du ska kunna neka honom umgängesrätten. Att det är lättare att hålla barnen hemma vid delad vårdnad för då bestämmer ni "lika mycket". Vid enskild vårdnad när han väl har umgängesrättstid har du i stort sett ingenting att säga till om, och du måste hålla honom informerad om allt som händer.
Men du ska definitivt dra upp allt det här till ytan. Blanda in Familjeomsorgen/socialtjänsten om du inte redan gjort det. Upp med alla hans dumheter i ljuset och stöd till barnen!

Förstår att du är arg! man får vara arg!
Ta stöd från alla ställen du kan! Du är inte ensam!