Halloj!

Alkoholhjälpen fyller 10 år och de vill vi fira med er.

24 november mellan klockan 13 och 16 öppnar vi dörrarna på Riddargatan i Stockholm för en eftermiddag tillsammans. Roligt!

I den här tråden kan du/ni komma med förslag på tema, föreläsning eller något annat. Ni kan fram till 25 september lämna era förslag, inget för smått eller för stort :-)! Alla idéer är välkomna.

När programmet är spikat kommer vi göra en ordentlig inbjudan där ni som vill och har möjlighet kan anmäla er. Naturligtvis kan ni använda er ”nick”!

Varma hälsningar från oss på alkoholhjälpen!

Om man vill vara helt anonym så kan man ju använda sig av vilket namn som helst.
Om jag presenterar mig som MM så kan ju alla koppla mig till de orden jag har skrivit under detta år.
Väldigt många ord har det blivit. Rakt ut från hjärta och hjärna.
Om jag inte presenterar mig som MM utan det jag heter så blir det ju svårare att läsa av mig och min
historia. Men detta var egentligen bara en tanke som är bara just det. En tanke som kom ut i ord.

Godnatt alla fina kämpar.

ebbaebba

Han pratar om beroende på ett enastående och begripligt vis och med värme och kärlek till människan tycker jag. Han kanske kan komma och prata och kanske den som vill får ställa någon fråga...

Li-Lo

10-års jubileum
24 november kl. 13 – 16, Riddargatan 1.
Tack för alla förslag, tankar och inte minst ett stort tack för fin återkoppling på hur viktigt forumet är.
Precis som ni skriver i tråden så har ni som vill delta olika förutsättningar för att göra det. Tidigare har vi haft träffar på lördagar och denna gång har vi valt en fredag. Vi får utvärdera och se hur det kan se ut vid kommande tillfällen.
Oavsett om du kan komma eller inte så vill vi ge dig en chans att få ett ”ansikte” på oss. Den nämnda dagen kommer en liten hälsning till alla er från alla oss att finnas på sidan.
Gällande program för dagen så siktar vi på att det ska innehålla något för alla i en atmosfär som bjuder in till samtal. Du är så delaktig du vill vara. Om du inte kan närvara hela tiden eller kommer senare än klockan 13 skriv gärna det i din anmälan, likaså om det är något vi behöver veta kring eventuella allergier eller kost då vi bjuder på tilltugg.
Din önskan om deltagande sänder du till: info@alkoholhjalpen.se senast 17 november.
Vi ser fram emot att få träffa er!

Hej alla fina ❤️ Jag har inte anmält mig då jag trodde jag skulle jobba men fick ledigt trots allt. Är det för sent att vilja dyka upp? ? Kramar från MM