Hej och Gott Nytt år till er
Jag är så ledsen och förtvivlad över mitt drickande det är mestadels på helger men alltid för mycket finns inte nåt lagom jag förstör för mig själv och min familj jag vill inte ha det så här längre jag vill vara en nykter man och pappa jag har slutat vid några tillfällen längsta uppehållet var ca 1 år men sen det vanliga bara en öl det fixar jag det gör jag defensivt INTE jag har en adhd diagnos och har elvanse för den vilket funkar väldigt bra men jag måste få hjälp att ta mig ur drickandet för min egen skull och alla runt mig vill inte göra illa dem jag älskar.
Snälla hjälp, tips och pushande

Snälla hjälp

...verkligen i hela koppen hur förtvivlad du är. Vi är många här som känner igen oss i detta. Vi känner oss maktlösa, men det är vi egentligen inte. Vi låter alkoholen ta kontrollen över våra liv, men det behöver inte vara så.

Råd och stöd? Läsa och skriva här är ett bra tips. Sedan är det upp till dig att fundera över vad du behöver för att fixa nykterheten. Klarar du det på egen hand eller är samtalshjälp, terapi, Antabus, AA-möten något alternativ? Låter kanske hårt, men det första avgörande steget tar du själv - att bestämma dig och sedan ta ansvar för beslutet.

Lycka till! ♡

Rukko

För dina tips och Jag har bestämmt mig för att nu får det räcka den jäkla alkoholen ska inte få förstöra mitt liv den har redan ställt till tillräckligt..

Evigt ung

Vill bara säga att fortsätt läsa och skriva här på forumet. Det hjälper verkligen när suget sätter in.
Skriv också här om det negativa som alkoholen bidrar till så att du kan gå tillbaka och läsa när det behövs!
Du kanske behöver ännu mer hjälp med medicinering eller AA men detta forum här hjälpt mig enormt mycket!?

Kram och kämpa på ?

...att det går bra för dig. Att du hittat strategier som passar dig. Vill bara säga att jag håller tummarna lite extra och önskar dig lycka till på den ofta stapplande vägen mot nykterhet.

Fortsätt skriva här - och läs, läs, läs... Det finns så många i samma situation. Kram ♡

Rukko

Hej och tack så mycket jo jag ska läsa på och kolla medicineringen det här forumet verkar ju kalasbra ??
Kram ??

Rukko

Ska verkligen försöka leta upp bra hållande strategier den här gången hittade en ljudbok som jag tyckte hjälpte ett värt att prova när det känns jobbigt den heter Drick mindre alkohol med av Rolf Jansson finns på storytel
Kram??